Oala de condens termostatica cu plutitor – de tip dublu

Oala de condens termostatica dubla cu plutitor  FLT22G/TW (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune. Aplicațiile tipice includ încălzitoarele unitare, schimbătoarele de căldură, uscătorii precum și toate aplicațiile în care este esențial un drenaj continuu. Conexiunile sunt cu flanșă pentru instalarea pe orizontală.

Compensatori de dilatatie EPDM temperaturi scazute

Compensatorii de dilatatie EPDM temperaturi scazute sunt in special utilizati in instalatiile care vehiculeaza apa calda sau rece, solutii de sare sau cetone.

Compensatori de dilatatie NBR

Compensatorii de dilatatie NBR sunt in special utilizati in instalatiile in care se vehiculeaza produse alimentare, grasimi sau uleiuri, cum ar fi industria alimentara sau cea farmaceutica.

Electroventile normal inchise SPU220

Electroventilele normal inchise SPU220 sunt in special utilizate in industria alimentara, cea farmaceutica si petrochimica.

Robineti ventil corp inclinat inox cu actionare pneumatica

Robinetii ventil inox corp inclinat actionare pneumatica ARES sunt in special utilizati pentru sectionarea automata a circuitelor. Pentru asigurarea eficienta a automatizarii instalatiei este necesara actiunea aerului comprimat.

Robineti cutit corp fonta cu actionare AUMA IP67

Robinetii cutit corp fonta cu actionare AUMA IP67 sunt in special utilizati pentru asigurarea automatizarii diferitelor instalatii, cum ar fi statiile de epurare sau circuitele tehnice in unitatile de celuloza si hartie.

Compensator de dilatatie HLS KMB

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV25

Robinetii cu ventil PV25 sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV25 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robineti sfera corp sudat conexiune flanse

Robinetii sfera corp sudat conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaz metan, biogaz sau propan.

Sorb otel galvanizat flansa

Sorbul otel galvanizat flansa se utilizeaza in instalatii de aductiune si evacuare a apei si se pot folosi impreuna cu robinetii de retinere.

Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Supapa degazare corp otel

Supapa degazare corp otel se utilizeaza pentru eliminarea aerului conductele care vehiculeaza lichide supraincalzite, pentru imbunatatirea fluxului de fluide, precum si protejarea impotriva zgomotelor si coroziunii.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti retinere cu bila fonta filet

Robinetii retinere cu bila fonta filet se utilizeaza in retelele de aductiuni, de distributie sau evacuare apa, precum si in instalatiile care vehiculeaza apa fluviala si de canalizare.

Supapa de siguranta SRV8

Supapele de siguranță aseptice din seria ADCA SRV6 cu conexiuni de tip unghiulare sunt proiectate pentru a fi utilizate cu abur curat, aer, apă și alte gaze și lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Aplicațiile principale sunt protecția împotriva suprapresiunii pe echipamentele cu aburi, vasele sub presiune și conductele, în special în industria alimentară, a băuturilor și a produselor farmaceutice.

Compensator de dilatatie HLS LRF

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI