Oala de condens bimetalica cu aerisitor

Acest tip de oale de condens bimetalice cu aerisitor sunt recomandate pentru aplicatii industriale care vehiculeaza abur saturat sau supraincalzit. Permit evacuarea aerului, au o descarcare modulanta, au filtru incorporat si nu sunt afectate de vibratii.  

Statie compacta CTS4U pentru oale de condens

CTS4U este proiectat ca o stație completă și compactă, pentru a fi utilizata cu oalele de condens (vezi produs compatibil) unde se dorește un program de întreținere simplificat și economic. Acesta a fost proiectat pentru a înlocui sistemele tradiționale de stații cu multicomponente. Conectorul cu flanșă cu două șuruburi permite înlocuirea oalei de condens în câteva minute, fără a perturba conducta. Stația de captare CTS4U se potrivește tuturor oalelor de ondens cu conectori rotativi universali. Conexiunile sunt cu filet interior sau cu flanșă la cerere.

Senzor de presiune PN014A

Este facil pentru aplicatii in zone periculoase, prevazut cu doua iesiri de comutare si afisaj LED cu 4 cifre.

Robineti sfera 2 cai PVC-U cu actionare electrica

Robinetii sfera 2 cai PVC-U cu actionare electrica asigura functia de ON/OFF si deschid sau inchid robinetul in functie de comanda pe care o primesc.

Regulator sanitar de protectie tanc BKV2 (cu aerisire)

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid.

Robineti fluture Inoxpa 4800

Robinetii fluture Inoxpa, fie actionati manual sau automat, pot fi utilizati in majoritatea aplicatiilor de produse lichide din industria alimentara, farmaceutica si chimica.

Robineti cutit corp fonta etansare NBR

Robineti cutit corp fonta etansare NBR asigura o inchidere ON/OFF si sunt in special utilizati pentru pulberi si fluide precum apa sau apa industriala, dar si in industria celulozei si cea agroalimentara.

Racord flexibil HF-5522 V-Flex

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Robineti retinere inox cu sorb filet

Robinetii retinere inox cu sorb filet se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale unde fluidul cere ca materialul component utilizat sa fie inox.

Robineti ventil otel flansa ANSI 300

Robinetii ventil otel flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatii industriale, in industria petrochimica si rafinarii.

Robinet ventil purjare intermitenta VPA26/2

Robinetii ventil purjare intermitenta din seria VPA26/2 au fost special conceputi pentru aplicarea pe cazane de abur, pentru a elimina impuritatile care se stabilesc în mod natural pe fundul cazanului. Aceste supape intermitente funcționează manual sau automat cu control temporizat. Această valva este disponibilă cu un actuator cu diafragmă și/sau cu manetă manuală de operare.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si sunt in conformitate cu standardul ISO 5211.

Regulator protectie tanc BKRI2

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid. Procesul de acoperire constă în acoperirea mediului depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (în mod normal N2).

Filtre Y din fonta

Filtrele Y din fonta se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Robineti cu membrana PP actionati pneumatic

Robinetii cu membrana PP actionati pneumatic se utilizeaza in instalatii casnice si industriale si prezinta actionare pneumatica.

Reductoare presiune corp fonta conexiune flanse

Reductoarele presiune corp fonta conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile de alimentare cu apa pentru reducerea presiunii.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI