Module preparare apa calda personalizate

Modulele preparare apa calda personalizate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa calda, atat in aplicatii domestice, cat si industriale si sunt concepute pentru incalzirea instantanee a apei, folosind aburul.

Oala de condens termodinamica din otel DT46

Oala de condens termodinamica din otel DT46 cu disc este compacta și ușor de instalat, excelenta pentru sisteme de înaltă presiune, inclusiv in aplicații de insotitori cu abur. Capacul de izolare asigură o funcționare consecventă și o face potrivita in special pentru acele aplicații în care condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia și vântul, pot afecta funcționarea normală. Aceasta oala de condens oferă o gamă largă de operare, fără a fi nevoie de alte ajustari.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV928

Robinetii cu ventil PV928 (cu unghi igienic) sunt cu două sau trei cai, conceputi in special pentru industria alimentara, chimica, farmaceutica si cosmetica pe langa altele. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV928 au auto-scurgere si au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de proces.

Senzor de curgere ultrasonic SU7001

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si solutii glicole, datorita graficelor de masurare integrate, pentru instalare in tevi.

Robinet de inalta puritate cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese aseptice si de mare puritate. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Regulator sanitar de presiune P130H

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, cu plug echilibrat, din seria ADCA P130H sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Compensator de dilatatie HLS DBF

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Compensatori de dilatatie sudura

Compensatorii de dilatatie sudura sunt in special utilizati in instalatiile termice sau industriale, pentru preluarea dilatatiilor axiale a conductelor.

Robineti fluture etansare NBR

Robinetii fluture etansare NBR se utilizeaza in instalatiile de transport si distributie a apei, agentilor termici, uleiurilor sau produselor petroliere.

Regulator protectie tanc BKVI2 (cu aerisire)

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid.

Robineti sfera trecere redusa pentru montaj subteran

Robinetii sfera trecere redusa pentru montaj subteran se utilizeaza in instalatii ingropate, tija acestora permitand actionarea de la suprafata.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru gaz

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru gaz se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, hidrocarburi, gaze naturale sau glicol si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatii de incalzire, in industria frigorifica sau petrochimica si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Actionare electrica TCR-N

Actuatoarele electrice TCR-N sunt destinate motorizării robinetelor, avand un cuplu de rotire de 15, 20, 50 sau 110 Nm. Cu o construcție compactă și o carcasă din plastic, sunt potrivite în special pentru motorizarea robinetelor cu bilă de dimensiuni mici. Sunt disponibile mai multe variante ce oferă funcții avansate. Etanșeitate IP67: pentru a fi utilizat în interior și, eventual, în aer liber sub un adăpost. Posibilă instalare în paralel. Control manual cu o cheie.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI