Robineti fluture cu actionare electrica etansare FKM

Robinetii fluture cu ationare electrica etansare FKM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza hidrocarburi, glicerina, biogaz si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaze neutre, fluide potential corozive sau cu grad sporit de contaminare.

Oala de condens termostatica TSS6 (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6 din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Robineti cutit corp inox etansare EPDM

Robinetii cutit corp inox etansare EPDM sunt in special utilizati in industria alimentara sau cea chimica.

Robineti ventil cu actionare electrica

Folositi in procesele tehnologice, robinetii ventil cu actionare electrica sunt utili pentru controlul instalatiilor prin aplicatia ON/OFF. Protejati impotriva fortei excesive, robinetii au inchidere etansa si pot fi actionati si manual. Capacul exterior, metalic si robust protejeaza eficient impotriva contaminarii externe in urma manipularii.

Robineti ventil ARI STOBU

Robinetii cu ventil - corp fonta ARI FABA PN16 sunt un tip de robinet de inchidere sau reglare. Este folosit in special pentru apa, apa calda, condens, abur, dar si pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Electroventile normal inchise SPU225

Electroventilele normal inchise SPU225 sunt in special folosite in instalatii in care se vehiculeaza fluide speciale, in industria aleimentara, farmaceutica, chimica sau petrochimica.

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate Alfa Laval AXP X-treme

Schimbătoarele de căldură brazate Alfa Laval AXP X-treme sunt special dezvoltate pentru a funcționa cu aer condiționat, CO2 și alte aplicații de refrigerare, unde cerințele de presiune sunt extrem de ridicate.  

Modul Radio pentru citire la distanta

Modulul Radio pentru citire la distanta  este in special folosit pentru colectarea datelor de la contoare. Aceasta tehnologie mareste semnificativ viteza de citire a contorului si creste siguranta citirilo.

Compensator de dilatatie HLS KMY FM

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Schimbatoare de caldura montaj orizontal

Schimbatoarele de caldura montaj orizontal se utilizeaza pentru asigurarea unui transfer de caldura eficient si prezinta avantajul de a imbunatati calitatea suprafetei externe si performanta termica.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare NBR

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare NBR se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, gaze naturale, glicol, sau alte substante care sunt compatibile cu materialele de executie.

Vizoare de condens corp fonta

Vizoarele de condens corp fonta se utilizeaza in instalatiile industriale cu rolul de a controla circulatia fluidului.

Vizor plat cu clema tip 8057

Vizorul plat de tip 8057 cu sistem de prindere cu clema  este format dintr-o sticlă atașată cu ajutorul unei cleme si este  montat pe rezervorul dorit pentru a inspecta produsul, nivelul, cursul procesului etc. Vizoarele de acest tip sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și de produse chimice fine.

Racord flexibil HF-10 fara impletitura

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI