Actionare electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA

Actionarea electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Debitmetru magneto-inductiv SM6404

Debitmetrul electromagnetic SM6404 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM6404 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.
 

Regulator sanitar de presiune P173

Regulatoarele sanitare de presiune din seria ADCA P173 cu actiune directa cu diafragma cu arc sunt proiectate pentru utilizarea cu abur curat, aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide .

Supape descarcare inox

Supapele descarcare inox sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeaza lichide neutre, aer, gaze sau abur si asigura protectia sistemelor de presiune din industria chimica, farmaceutica si marina.

Reductoare presiune corp fonta conexiune flanse

Reductoarele presiune corp fonta conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile de alimentare cu apa pentru reducerea presiunii.

Oala de condens termodinamica din otel DT46

Oala de condens termodinamica din otel DT46 cu disc este compacta și ușor de instalat, excelenta pentru sisteme de înaltă presiune, inclusiv in aplicații de insotitori cu abur. Capacul de izolare asigură o funcționare consecventă și o face potrivita in special pentru acele aplicații în care condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia și vântul, pot afecta funcționarea normală. Aceasta oala de condens oferă o gamă largă de operare, fără a fi nevoie de alte ajustari.

Debitmetru test antiincendiu pentru grupuri de pompare

Debitmetrul test incendiu EN12845 de tip diafragmă pentru dimensiuni intre DN40 si DN300.

Oale condens cu clopot otel

Oalele condens cu clopot otel se utilizeaza in instalatiile industriale pentru descarcarea condensului, se pot monta orizontal si asigura o descarcare intermitenta.

Electroventil PTFE normal inchis

Electroventilul PTFE normal inchis se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale, prezinta actionare directa, cu constructie normal inchisa si se monteaza orizontal.

Robineti ventil ARI STOBU

Robinetii cu ventil - corp fonta ARI FABA PN16 sunt un tip de robinet de inchidere sau reglare. Este folosit in special pentru apa, apa calda, condens, abur, dar si pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Actionare electrica pentru robineti UM3

Actionarea electrica pentru robineti UM3 este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfert de tura, sau vanelor fluture de dimensiuni mari si poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior.

Robineti cu scaun actionati manual

Robinetii cu scaun de tip NLM sunt destinati aplicatiilor in care automatizarea nu este necesara. Datorita designului sanitar, acest robinet se preteaza pentru industria produselor lactate, a produselor alimentare, industriei bauturilor si a produselor chimice fine.

Robineti retinere dublu disc inox

Robinetii retinere dublu disc inox se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza lichide chimice sau petrochimice. Acestia nu sunt potriviti pentru un regim pulsatoriu.

Actionare electrica pentru robineti NA-X ATEX

Actionarea electrica pentru robineti NA-X ATEX este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfera sau fluture.

Actionare electrica Auma SA

Actionarile electrice Auma tip SA sunt destinate motorizarii robinetilor liniari cu tija ascendenta sau tija neascendenta.

Robinet cu membrana cu actiune manuala

Robinet cu membrana actionat manual, cu indicator de pozitie optica integrata. Presiune de deschidere maxima de 10bar.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI