Robinet cu diafragmă radială PharmaValve

Pharmavalve este un robinet cu diafragmă radială, acționat manual sau pneumatic, special conceput pentru procese critice în care trebuie evitată orice contaminare, zone ''moarte''  sau scurgeri. Astfel, robinetul este potrivit pentru procesele igienice și aseptice în industria farmaceutică și biofarmaceutică, precum și în încăperi curate.

Pompe condens ADCAMAT POP

Pompele condens ADCAMAT POP se utilizeaza pentru transferul fluide cu temperaturi ridicate, cum ar fi aerul condensat, uleiuri, dar si alte fluide la o prsiune mai ridicata.

Robineti sertar fonta

Robinetii sertar fonta sunt in special folositi in aplicatii cu apa si alte fluide neutre pana la temperaturi de pana la 90°C.

Robinet ventil purjare intermitenta VPA26/2

Robinetii ventil purjare intermitenta din seria VPA26/2 au fost special conceputi pentru aplicarea pe cazane de abur, pentru a elimina impuritatile care se stabilesc în mod natural pe fundul cazanului. Aceste supape intermitente funcționează manual sau automat cu control temporizat. Această valva este disponibilă cu un actuator cu diafragmă și/sau cu manetă manuală de operare.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor si pot fi actionati pneumatic cu efect simplu sau dublu.

Robineti cu scaun si reglaj Innova G

Robinetul cu scaun si reglaj Innova G este folosit pentru controlul debitului in aplicatii igienice. Functia sa principala implica reglarea debitului, controlul presiunii si a nivelului. Designul scaunului permite un control procentual egal al debitului pentru a obtine un Kv necesar. Acest tip de control este recomandat pentru sistemele cu variatii semnificative de debite sau diferente de presiune.

Robineti sfera corp scurt inox prindere ISO 5211

Robinetii sfera corp scurt inox prindere se utilizeaza in special in rafinarii sau combinate petrochimice unde exista pericol de incendiu si explozii si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric, avand suport de prindere pentru actionari in conformitate cu ISO 5211.

Sorb inox filet

Sorbul inox filet se utilizeaza pentru asigurarea unei alimentari fara impuritati a pompelor instalatiilor, in aplicatii casnice si industriale.

Filtru abur igienic ISH10I

Filtrele de înaltă eficiență ISH10I sunt utilizate pentru a elimina particulele contaminate din gaze precum aburul și aerul comprimat. Construcția optimizată a acestor unități oferă o presiune diferențială scăzută la debite ridicate. Toate marimile disponibile au 2 valve incorporate si sunt insotite de cleme- ferule (clamp ferrule) sanitare conform DIN 32676 Seria A. Elementele de filtrare (înlocuibile) sunt realizate din oțel inoxidabil austenitic sinterizat.

Manometre de joasa presiune

Manometrele de joasa presiune se utilizeaza in special pentru medii care vehiculeaza gaze si se recomanda a se folosi in sisteme unde nu este supus la vibratii.

Oala de condens termostatica (otel turnat) cu plutitor FLT32

Oala de condens termostatica din otel turnat cu plutitor FLT32 (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune. Aplicațiile tipice includ încălzitoarele unitare, schimbătoarele de căldură, uscătorii precum și toate aplicațiile în care este esențial un drenaj continuu. Conexiunile sunt cu flanșă sau filet interior pentru instalarea pe orizontală sau verticala.

Supape siguranta fonta ductila

Supapele siguranta alama pentru apa sunte destinate protejarii instalatiilor care vehiculeaza apa impotriva exploziilor cauzate de acumularea presiunii. Supapele se deschid automat la suprapresiune si se inchid atunci cand presiunea revine la normal.

Robineti sertar otel flansa ANSI 150

Robinetii sertar otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatiile din industria petrochimica si asigura manevrarea in siguranta a fluidelor vehiculate.

Supape descarcare PP

Supapele descarcare PP se utilizeaza in vederea mentinerii unei presiuni constante in amonte de locul in care sunt montate.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in diverse instalatii pentru devirea circuitului fluidelor in conformitate cu nevoie tehnice ale acestora.

Robinet sfera trunnion

Robinetul sfera trunnion este un robinet cu un sfert de tură care folosește o bilă goală, perforată și fixă ​​/ susținută pentru a controla fluxul prin ea. Avantajele designului robinetului trunnion este: cuplul mai mic , ușurința în funcționare, uzura minimă a scaunelor (izolarea tijei / bilelor previne încărcarea laterală și uzura scaunelor din aval, îmbunătățind performanța și durata de viață), performanța superioară de etanșare atât la presiune ridicată, cât și la presiune scăzută . Aplicatii: Petrol și gaze, Chimie și petrochimie, Industria hârtiei, Energie, Produse alimentare și farmaceutice, Sectorul naval, Rezervoare și terminale de depozitare miniere, Gestionarea deșeurilor, Transportul fluidelor speciale
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI