Reductoare presiune corp bronz conexiune filet

Reductoarele presiune corp bronz conexiune filet se utilizeaza in aplicatii unde fluidul atinge o presiune de 60 bar si o temperatura de pana la +120°C.

Compensatori de dilatatie NBR

Compensatorii de dilatatie NBR sunt in special utilizati in instalatiile in care se vehiculeaza produse alimentare, grasimi sau uleiuri, cum ar fi industria alimentara sau cea farmaceutica.

Senzor curgere SA4314

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si aer. Masoara concomitent debitul si temperaturi.Racordul de proces poate fi rotit pentru o aliniere optima.

Rezervor de alimentare BFT

Rezervorul de alimentare al cazanului BFT este unul dintre cele mai importante dispozitive dintr-o camera de cazane. Funcția sa principală este de a stoca apa de completare și condensul, asigurând o rezervă de apă tratată pentru alimentarea cazanelor cu abur. Apa de completare trebuie să fie distilată pentru a preveni formarea depunerilor pe cazan, iar oxigenul trebuie îndepărtat, astfel încât să se evite coroziunea în cazan și în sistemul de abur.

Filtre Y din fonta

Filtrele Y din fonta se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Actionare electrica pentru robineti UM3

Actionarea electrica pentru robineti UM3 este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfert de tura, sau vanelor fluture de dimensiuni mari si poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior.

Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Robineti ventil otel filet presiuni mari

Robinetii cu ventil otel sunt un tip de robinet de inchidere si reglare cu conexiune cu filet si este facut special sa reziste unei temperaturi de pana la +440°C si unei presiuni de pana la 138 bar. Este folosit in special pentru apa calda, condens, abur, dar si alte fluide tehnice.

Senzor curgere SA6010

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si aer. Masoara concomitent debitul si temperaturi. Dispune de afișaj roșu/verde pentru identificarea clară a razei de acțiune acceptabile.
 

Supape siguranta fonta ductila

Supapele siguranta fonta ductila sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeza apa, abur, aer sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si au rolul de a proteja echipamentele impotriva suprapresiunii.

Acționare pneumatică El-O-Matic PD/PE

EL-O-Matic este un actuator cu cremalieră și pinion, disponibil în 13 dimensiuni ca modele cu retur de arc sau cu acțiune dublă. Designul "Fit & Forget" al actuatorului oferă performanța optimă pentru o gamă largă de aplicații de supape cu viraj de un sfert. Seria F EL-O-matic este acoperită cu pulbere și are un design special de aluminiu rezistent la coroziune și elemente de fixare din oțel inoxidabil, rezultând un design durabil de lungă durată.

Compensator de dilatatie HLS MKS

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Filtre Y din bronz

Filtrele Y din bronz se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza apa, cum ar fi cele de distributie sau de irigare si pot monta atat in pozitie verticala, cat si orizontala.

Debitmetru test antiincendiu pentru grupuri de pompare

Debitmetrul test incendiu EN12845 de tip diafragmă pentru dimensiuni intre DN40 si DN300.

Filtre Y din otel

Filtrele Y din otel se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Expandor de purjă BV

Expandoarele de purjare din seria ADCA BV sunt folosite în centralele moderne pentru a răci apa uzată fierbinte și purjarea cazanelor cu abur înainte de a le descărca într-o groapă sau scurgere. Dacă aburul rapid nu poate fi recuperat sau evacuat în atmosferă, poate fi furnizat un sistem suplimentar de pulverizare cu apă de condensare (opțional). Este montat în partea superioară a unității și poate fi controlat de un termostat.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI