Limitator cap de cursa de tip SP

Limitatorul cap de cursa de tip SP este destinat actionarilor pneumatice si are rolul de a indica atat de la distanta, cat si vizual pozitia vanei pe care este montat.

Compensatori de dilatatie sudura

Compensatorii de dilatatie sudura sunt in special utilizati in instalatiile termice sau industriale, pentru preluarea dilatatiilor axiale a conductelor.

Regulator sanitar de presiune P147 (actionat de pilot)

Reductoarele de presiune, actionate de pilot, din seria  ADCA P130L sunt concepute pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Separatoare de picaturi conexiune flanse

Separatoarele de picaturi conexiune flanse se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Debimetru magneto-inductiv SM7100

Debitmetrul electromagnetic SM7100 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM7100 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Indicatoare nivel reflex corp otel

Indicatoarele nivel reflex corp otel se utilizeaza pentru vizualizarea fluidului dintr-un rezervor.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti retinere cu clapa otel

Robinetii retinere cu clapa otel au dimensiuni reduse si se utilizeaza in instalatii in care se cere acest tip de material.

Senzor de temperatura TD2231

Este un senzor cu afisaj LED din 4 cifre, cu iesire analogica exacta  si IO-Link, cu un design igienic special pentru cerintele industriei alimentare, a bauturilor sau farmaceutica.

Compensator de dilatatie HLS LRF

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Filtru regulator de presiune

Filtrul regulator de presiune se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, unde se cere ca aerul sa fie fara impuritati si condens si se monteaza in pozitie orizontala.

Filtre Y din inox

Filtrele Y din inox se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, precum si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Robineti cutit corp fonta inchidere bidirectionala

Robinetii cutit corp fonta inchidere bidirectionala sunt in special folositi in aplicatii in industria alimentara sau instalatiile de tratare apa.

Robinet sfera 3 piese pentru reglaj V-PORT

Acest tip de robinet este dedicat liniilor de oprire automată a fluidelor industriale de până la 137 bari.

Debitmetru mecatronic SBY234

Este un debimetru compatibil cu apa, agenti de racire, ulei si solutii glicole, datorita graficelor de masurare integrate.

Detector de poziție IFM IN5225

Pentru monitorizarea poziției supapelor Pentru un feedback precis de poziție a actuatoarelor supapelor Fără contact și cu autocurățare Montare rapidă și sigură cu doar trei șuruburi Rezistență mare la șocuri și vibrații
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI