Oale condens cu clopot otel

Oalele condens cu clopot otel se utilizeaza in instalatiile industriale pentru descarcarea condensului, se pot monta orizontal si asigura o descarcare intermitenta.

Robineti fluture pentru sisteme antiincendiu

Robinetii fluture pentru sisteme antiincendiu se utilizeaza in instalatii de incendiu si sprinklere si dispun de certificare FM.

Regulator sanitar de protectie tanc BKR2

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid. Procesul de acoperire constă în acoperirea mediului depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (în mod normal N2).

Filtru regulator de presiune

Filtrul regulator de presiune se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, unde se cere ca aerul sa fie fara impuritati si condens si se monteaza in pozitie orizontala.

Regulator sanitar de presiune P160A

Regulatoarele sanitare de presiune din seria ADCA P160A cu actiune directa cu diafragma cu arc sunt proiectate pentru utilizarea cu abur curat, aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide.

Electroventil pilot cu prindere namur

Electroventilul pilot cu prindere namur este in special folosit pentru comandarea actionarilor pneumatice cu ajutorul aerului comprimat.

Robineti sfera corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile de termoficare si care vehiculeaza apa rece, in aplicatiile casnice si industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti retinere cu clapa inox PN40

Robinetii retinere cu clapa inox PN40 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, apa, abur, precum si alte fluide care ating o temperatura de maxim +200°C.

Supapa degazare corp otel

Supapa degazare corp otel se utilizeaza pentru eliminarea aerului conductele care vehiculeaza lichide supraincalzite, pentru imbunatatirea fluxului de fluide, precum si protejarea impotriva zgomotelor si coroziunii.

Robineti cu scaun dublu Innova P

Robinetul de tip Innova P, este un robinet cu scaun dublu actionat pneumatic pentru aplicatii igienice. Camera dintre cele 2 scaune permite o separare sigura a doua medii diferite (dintre care una este de obicei CIP), datorita scurgerii sub presiune atmosferica. Camera de scurgere poate fi curatata prin ridicarea independenta a scaunelor in timpul curatarii CIP a liniei.

Compensatori de dilatatie EPDM temperaturi scazute

Compensatorii de dilatatie EPDM temperaturi scazute sunt in special utilizati in instalatiile care vehiculeaza apa calda sau rece, solutii de sare sau cetone.

Actionare electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA

Actionarea electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Valva de control sanitara SRT10

Valva de control sanitara SRT10 (cu disc) din oțel inoxidabil are un design compact și este special concepută pentru utilizarea cu abur curat, condensat la cald și alte aplicații fluid de proces. Acestea sunt recomandate în special pentru aplicații de înaltă puritate.

Sifon de racire

Sifonul de racire se utilizeaza in special pe instalatiile care vehiculeaza o temperatura mai mare decat cea maxim admisa de manometru. Sifonul reduce temperatura mediului la intrarea in manometru cu aproximativ 50%.

Robineti sertar cu actionare electrica Regada

Robinetii sertar cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa si in retelele de termoficare, unde se cere automatizarea aplicatiilor.

Separatoare de picaturi centrifugale S25SS

Separatoarele de picaturi centrifugale S25SS se utilizeaza pentru a elimina umezeala cauzata in interiorul tevilor de catre aburul sau aerul comprimat vehiculat.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI