Actionare electrica pentru robineti UV/UM 150-600 Nm

Actionarea electrica pentru robineti UV/UM 150-600 Nm este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfera si fluture.

Sonda de conductivitate TDS model SPS-33

Sonda de conductivitate SPS-33 este utilizată pentru a măsura conductivitatea (TDS) apei supraîncălzite a cazanelor sau a condensului. Sonda este utilizată în combinație cu un controler ADCATROL BCS-211 și cu un robinet ventil purjare continuua VPC (vezi produs)

Debitmetru ultrasonic fix

Acest debitmetru fix are o gama larga de aplicare si poate masura lichide ultra-pure, apă potabilă, substanțe chimice, ape uzate brute, apă regenerată, apă de răcire, apă fluvială, efluent vegetal etc.

Debimetru mecatronic SB2233

Este un debimetru compatibil cu ulei cu vascozitate: 46 mm²/s (40 °C), datorita graficelor de masurare integrate.

Schimbatoare de caldura montaj orizontal

Schimbatoarele de caldura montaj orizontal se utilizeaza pentru asigurarea unui transfer de caldura eficient si prezinta avantajul de a imbunatati calitatea suprafetei externe si performanta termica.

Supape siguranta bronz pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din bronz folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL. 

Reductoare presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni mari

Reductoarele presiune corp inox conexiune filet pentru presiuni mari se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza gaze si lichide la presiuni si temperaturi ridicate.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV926A

Robinetii cu ventil PV926A (cu unghi aseptic) sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti cu conexiuni unghiulare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV926A au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Designul cu auto-scurgere este ideal pentru aplicații cu abur curat.

Senzor de temperatura TA2105

Este un senzor cu interval foarte larg de evaluare a temperaturii, cu iesire analogica exacta  si IO-Link.
 

Regulator sanitar de presiune P173

Regulatoarele sanitare de presiune din seria ADCA P173 cu actiune directa cu diafragma cu arc sunt proiectate pentru utilizarea cu abur curat, aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide .

Suport senzor IFM pentru robineti manuali

Pentru un feedback fiabil al poziției limită a supapelor manuale și supapelor cu bilă Destinat unei varietăți largi de flanșe ISO de fixare superioare Montare facilă și fixare sigură Pentru aplicatii în zone periculoase Ex Design durabil, din oțel inoxidabil, pentru utilizare în medii industriale dificile

Debitmetru vortex SV7500

Este un debimetru cu detectare fiabila a debitului si temperaturii medii, cu iesire frecventa si IO-Link. Afisajul poate fi rotit pentru o aliniere optima. Este compatibil cu apa, apa ionizata si apa de racire.  

Debitmetru magneto-inductiv SM8000

Debitmetrul electromagnetic SM8000 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM8000 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Robineti sfera corp sudat otel conexiune filet

Robinetii sfera corp sudat otel conexiune filet se utilizeaza in instalatii cu presiuni ridicate si utilizarea frecventa, cu o durata de viata de pana la 25 de ani.

Actionare electrica pentru robineti NA-X ATEX

Actionarea electrica pentru robineti NA-X ATEX este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfera sau fluture.

Robineti retinere cu clapa inox PN40

Robinetii retinere cu clapa inox PN40 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, apa, abur, precum si alte fluide care ating o temperatura de maxim +200°C.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI