Robineti sfera cu actionare electrica LYVA PN10

Robineti sfera cu actionare electrica PN10 sunt robineti alama sau inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

Robineti ventil de reglaj cu actionare pneumatica

Robinetii ventil de reglaj cu actionare pneumatica sunt construiti pentru a asigura un flux mai mic sau mai mare a fluidului vehiculat. In functie de semnalul pe care il primeste de la un parametru controlat, aceste robinete regleaza fluxul.

Oala de condens termostatica din inox TSS22

Oala de condens termostatica (si aerisitor) de tip TSS22 este complet contruita din inox inoxidabil si este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie. Dimensiunea mica a acesteia o face ideala pentru utilizarea pe scara larga in aceste varietati de echipamente.

Oala de condens termostatica TSS6H (capacitate mare)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6H din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel. Elementul termostatic este foarte sensibil și proiectat să se deschidă cu o sub-răcire minimă de aproximativ 2 ºC în raport cu temperatura aburului saturat.

Racitoare probe abur SC32F-SC132F

Răcitoarele de probe abur ADCA sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă de apă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Compensatori de dilatatie EPDM temperaturi scazute

Compensatorii de dilatatie EPDM temperaturi scazute sunt in special utilizati in instalatiile care vehiculeaza apa calda sau rece, solutii de sare sau cetone.

Robinet ventil purjare intermitenta VPA26/2

Robinetii ventil purjare intermitenta din seria VPA26/2 au fost special conceputi pentru aplicarea pe cazane de abur, pentru a elimina impuritatile care se stabilesc în mod natural pe fundul cazanului. Aceste supape intermitente funcționează manual sau automat cu control temporizat. Această valva este disponibilă cu un actuator cu diafragmă și/sau cu manetă manuală de operare.

Senzor de temperatura TCC261

Este un senzor ce amelioreaza asigurarea calitatii intre intervalele de calibrare si monitorizeaza transparent senzorii prin stabilirea valorilor de diagnosticare.
 

Regulator sanitar de presiune P130C (cu clema)

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, din seria ADCA P130C sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica PV403

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este format din o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de procesare. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robineti sfera 3 cai corp alama cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp alama cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile de apa rece si termoficare, dar si in instalatii casnice si industriale, pentru a asigura devierea circuitelor in conformitate cu profiul instalatiei.

Racord flexibil HF-10 fara impletitura

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Robineti cutit corp fonta actionare pneumatica si roata de manevra

Robinetii cutit corp fonta actionare pneumatica si roata de manevra sunt in special folositi pentru a permite folosirea rotii de manevra pentru o inchidere normala in cazul lipsei aerului.

Robineti Sfera Inox Flansa ANSI 150 pentru Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera inox flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Regulatoare directe de temperatura flansa

Regulatoarele directe de temperatura flansa se se utilizeaza in aplicatii industriale si functioneaza pe principiul dilatarii lichidului, fiind compuse dintr-un robinet de reglare, termostat si tub capilar.

Debitmetru electromagnetic pentru conducte partial pline

Masoara automat debitul, unde folosește metoda suprafeței de viteză pentru a măsura continuu debitul fluidului în conductele neumplute (cum ar fi conducta de canalizare și conducta de debit mare fără presă de revărsare).
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI