Pompă condens POPS-K – Triplex

O unitate POPS-KT (Triplex) ambalată este compusă din trei pompe ADCAMat în paralel, un receptor ventilat și toate articolele auxiliare, montate compact pe un cadru metalic, conducte și gata de conectare.

Limitator cap de cursa de tip SP

Limitatorul cap de cursa de tip SP este destinat actionarilor pneumatice si are rolul de a indica atat de la distanta, cat si vizual pozitia vanei pe care este montat.

Robineti retinere cu bila inox filet

Robinetii retinere cu bila inox filet se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza presiuni si temperaturi de lucru ridicate, iar fluidul cere ca materialul component sa fie inox.

Robinet cu diafragma VeeValv

Robineții cu diafragmă VeeValv, acționati manual sau pneumatic, sunt special conceputi pentru a fi utilizati în procese igienice și aseptice în industria de prelucrare a produselor alimentare și farmaceutice. Robinetul cu diafragma este recomandat in mod expres pentru controlul debitului.

Reductor de presiune aer

Reductorul de presiune aer se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat in industriile unde cere o presiune constanta a aerului de comanda pentru actionari pneumatice.

Electroventile normal inchise SPU220

Electroventilele normal inchise SPU220 sunt in special utilizate in industria alimentara, cea farmaceutica si petrochimica.

Regulatoare directe de temperatura conexiune filet

Regulatoarele directe de temperatura conexiune filet se utilizeaza in aplicatii industriale si functioneaza pe principiul dilatarii termice, fiind compuse dintr-un robinet de trecere cu ventil, termostat cu cap de ajustare, tub capilar si senzor de temperatura.

Robineti ventil cu actionare pneumatica filet

Robinetii ventil actionare pneumatica cu filet sunt in special utilizati in instalatiile industriale. Pentru asigurarea eficienta a automatizarii instalatiei este necesara actiunea aerului comprimat.

Compensator de dilatatie HLS KMF

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Senzor curgere ultrasonic SU8001

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si solutii glicole, datorita graficelor de masurare integrate, pentru instalare in tevi.
 

Manometre total inox

Manometrele total inox sunt facute pentru conditii dificile de utilizare, care implica vibratii sau schimbari rapide de presiune, precum si in medii gazoase si lichide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Pompă condens PPT14

Pompa de condens ADCAMat PPT14 este recomandat în special acolo unde poate apărea starea de blocare din cauza capacității slabe de evacuare a condensului, cauzată de scăderea temporară  a presiunii. Echipamentul combină caracteristicile unei pompe cu plutitor acționate sub presiune, într-o singură unitate.

Robineti sfera corp sudat conexiune flanse

Robinetii sfera corp sudat conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaz metan, biogaz sau propan.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor si pot fi actionati pneumatic cu efect simplu sau dublu.

Schimbatoare de caldura in placi

Schimbatoarele de caldura in placi se utilizeaza pentru asigurarea unui transfer de caldura eficient, necesitand mai putin spatiu pentru instalare si un continut redus de lichid pentru operare.

Compensator de dilatatie HLS KMY FM

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI