Electroventil PTFE normal inchis

Electroventilul PTFE normal inchis se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale, prezinta actionare directa, cu constructie normal inchisa si se monteaza orizontal.

Robineti sertar montaj ingropat

Robinetii sertar montaj ingropat se utilizeaza in special in instalatiile pentru distribuirea apei reci sau calde si detin certificate WRAS, PZH si ACS pentru apa potabila.

Actionare electrica pentru robineti SA05

Actionarea electrica pentru robineti SA05 este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Robineti sertar otel forjat filet

Robinetii sertar otel forjat filet sunt in special utilizati in aplicatii in care presiunile si temperaturile sunt ridicate. Sunt compatibili cu fluide petroliere, dar si apa supraincalzita sau abur.

Robineti cutit corp fonta etansare NBR

Robineti cutit corp fonta etansare NBR asigura o inchidere ON/OFF si sunt in special utilizati pentru pulberi si fluide precum apa sau apa industriala, dar si in industria celulozei si cea agroalimentara.

Robinet ventil purjare continuua VPC

Supapele de control ale seriei VPC Adcatrol sunt special concepute pentru purjarea cazanelor cu abur, pentru a controla concentrația TDS (totalul solidelor dizolvate) în combinație cu un controler TDS (seria BCS) și o sonda (seria SPS- vezi produs). Aceste supape pot fi utilizate și pentru orice aplicație în care sunt prezente căderi de presiune ridicate și debite mici.

Supapa degazare corp fonta

Supapa degazara corp fonta se utilizeaza pentru eliminarea aerului sau gazelor necondensabile din conductele care vehiculeaza lichide, pentru imbunatatirea fluxului de fluide, precum si protejarea impotriva zgomotelor si coroziunii.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT17

Oala de condens termostatica cu plutitor tip FLT17 (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune.

Supapa siguranta fonta ductila

Supapele siguranta fonta ductila se utilizeaza pentru protejarea instalatiilor care vehiculeaza abur, apa, sau aer comprimat impotriva cresterii accidentale a presiunii de lucru si vin insotite de certificat CE.

Robineti cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra

Robinetii cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra sunt in special folositi pentru asigurarea inchiderii normale in cazul lipsei aerului, cu ajutorul actionarii pneumatice si a rotii de rezerva.

Oala de condens termostatica din otel TH32Y

Oala de condens termostatica (si aerisitor) de tip TH32Y este special conceputa pentru a fi utilizata pe echipamente de procesare produse alimentare, chimice precum si pe aragazuri, sterilizatoare și echipamente de spălătorie.

Robineti ventil otel filet presiuni mari

Robinetii cu ventil otel sunt un tip de robinet de inchidere si reglare cu conexiune cu filet si este facut special sa reziste unei temperaturi de pana la +440°C si unei presiuni de pana la 138 bar. Este folosit in special pentru apa calda, condens, abur, dar si alte fluide tehnice.

Actionare pneumatica cu reglaj

Actionarea pneumatica cu reglaj permite reglajul extern de opriri, cu dublu sau simplu efect, cu ajutorul unui surub din inox cu +/-5°.

Robineti sfera corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile de termoficare si care vehiculeaza apa rece, in aplicatiile casnice si industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Vas recuperare abur expandat RVST

Vasul de recuperare a aburului expandat este o componenta principală a oricărui sistem de recuperare al acestuia. Poate fi folosit în toate instalațiile de abur în care condensul de înaltă presiune este redus la o presiune mai mică, astfel încât se formează abur rapid. Acest abur poate fi utilizat într-un proces de joasă presiune sau într-un echipament de încălzire.

Debitmetru magneto-inductiv SM6020

Debitmetrul magnetic - inductiv SM6020 a fost special dezvoltat pentru aplicatii igienice in industria alimentara si farmaceutica. Design-ul complet din otel inoxidabil faciliteaza curatarea si indeplineste cerintele 3A Sanitary Standards. Conceptul variabil de conectare cu convertor de semnal unitar confera flexibilitate si simplifica montajul. Cu SM6020 utilizatorii obtin un debitmetru cu un domeniu vast de instalare, economic, definit exact pe cerintele lor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI