Robineti sfera corp sudat conexiune flanse

Robinetii sfera corp sudat conexiune flanse se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaz metan, biogaz sau propan.

Presostat MCS

Presostatul MCS se utilizeaza pentru a proteja instalatia la scaderea accidentala a presiunii sau in cazul functionarii fara apa a pompelor.

Debitmetru vortex de abur Metern

Contorul de abur Steam Mass Vortex este conceput pentru măsurarea precisă și eficientă a fluxului de masă a aburului saturat și supraîncălzit. Versiunea standard cu flux de vortex este echipată cu compensarea temperaturii interne necesară pentru măsurarea directă a debitului de masă. Fiecare contor de debit cu abur Vortex Mass Vortex este prevăzut cu o ieșire analogică 4-20mA pentru debit, o ieșire de impuls pentru totalizare și o interfață de utilizator și afișaj încorporate. Contorul standard alimentat cu buclă include, de asemenea, HART. Versiunile opționale sunt disponibile cu compensare internă a presiunii, mai multe ieșiri analogice și o comunicație serială MODBUS.

Debitmetru magneto-inductiv SM9000

Debitmetrul electromagnetic SM9000 poate fi utilizat pentru măsurarea lichidelor din conducte. SM9000 (inox) a fost proiectat pentru aplicații igienice și poate fi utilizat în diferite medii lichide cu proprietăți diferite, cum ar fi vâscozitatea, concentrația și densitatea.

Contor pentru apa WDE-K50

Contor Woltmann orizontal cu inserție detașabilă. Mecanism de citire sigilat, transmisie magnetică. Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

Reductoare presiune RP45

Reductoarele de presiune RP45 se utilizeaza pentru reducerea presiunii in instalatii de abur, aer, si alte fluide compatibile cu materialele de executie.

Electroventile normal inchise SLP

Electroventilele normal inchise SLP sunt in special utilizate in instalatiile de apa, aer, sau uleiuri usoare si necesita o presiune diferentiala minima de 0,5 bar.

Regulator protectie tanc BKRI2

Supapele de acoperire (cu o patura de gaz) a tancurilor sunt utilizate în mod obișnuit în sistemele de depozitare a tancurilor pentru a preveni și proteja împotriva exploziilor (evitând evacuarea lichidelor inflamabile din vas), pentru a controla contaminarea produsului cu aerul extern care poate umple spațiul de vapori, pentru a reduce pierderile de evaporare (în consecință, pierderi de producție), pentru a reduce coroziunea internă (cauzată de aer și umiditate) și pentru a preveni starea de vid. Procesul de acoperire constă în acoperirea mediului depozitat, de obicei un lichid, cu un gaz (în mod normal N2).

Supapa de siguranta SRV8

Supapele de siguranță aseptice din seria ADCA SRV6 cu conexiuni de tip unghiulare sunt proiectate pentru a fi utilizate cu abur curat, aer, apă și alte gaze și lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Aplicațiile principale sunt protecția împotriva suprapresiunii pe echipamentele cu aburi, vasele sub presiune și conductele, în special în industria alimentară, a băuturilor și a produselor farmaceutice.

Racord flexibil HF-352 fara impletitura, cu izolare

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Debimetru magneto-inductiv SM4100

Debitmetrul electromagnetic SM4100 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM4100 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Oala de condens termostatica TSS6 (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6 din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.

Racord flexibil HF-5512 U-Flex

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Senzor de temperatura TD2231

Este un senzor cu afisaj LED din 4 cifre, cu iesire analogica exacta  si IO-Link, cu un design igienic special pentru cerintele industriei alimentare, a bauturilor sau farmaceutica.

Compensator de dilatatie HLS DBB

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI