Robineti cu plutitor alama

Robinetii cu plutitor alama sunt in special utilizati pentru supravegherea nivelului apei sau a altor fluide compatibile cu materialele de executie din interiorul unui bazin.

Robineti sfera corp alama

Robinetii sfera corp alama se utilizeaza in instalatii de apa rece sau termoficare si asigura devierea circuitelor conform profilului instalatiei.

Compensator de dilatatie HLS DBB

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Supape descarcare inox

Supapele descarcare inox sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeaza lichide neutre, aer, gaze sau abur si asigura protectia sistemelor de presiune din industria chimica, farmaceutica si marina.

Robineti retinere cu arc fonta flansa

Robinetii retinere cu arc fonta flansa se utilizeaza in instalatiile de aductiuni, distributie sau evacuare apa.

Vizor tubular de circulatie tip 8000

Vizorul tubular 8000 este format din sticla, avand acelasi diametru ca și  conducta si un cadru din oțel inoxidabil. Acesta permite controlul vizual al fluxului de produse în industria de prelucrare a produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și produse chimice fine.

Senzor curgere SA4314

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si aer. Masoara concomitent debitul si temperaturi.Racordul de proces poate fi rotit pentru o aliniere optima.

Compensatori de dilatatie sudura

Compensatorii de dilatatie sudura sunt in special utilizati in instalatiile termice sau industriale, pentru preluarea dilatatiilor axiale a conductelor.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, abur, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si se pot separa in 3 corpuri pentru accesul usor la sfera si etansarile acestora.

Filtre Y ANSI 150

Filtrele Y ANSI 150 se utilizeaza in instalatii pentru protectia impotriva impuritatilor pentru asigurarea unei functionari optime a procesului tehnologic.

Robinet cu diafragmă radială PharmaValve

Pharmavalve este un robinet cu diafragmă radială, acționat manual sau pneumatic, special conceput pentru procese critice în care trebuie evitată orice contaminare, zone ''moarte''  sau scurgeri. Astfel, robinetul este potrivit pentru procesele igienice și aseptice în industria farmaceutică și biofarmaceutică, precum și în încăperi curate.

Separatoare de picaturi S30S

Separatoarele de picaturi S30S se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Pompe condens ADCAMAT POP

Pompele condens ADCAMAT POP se utilizeaza pentru transferul fluide cu temperaturi ridicate, cum ar fi aerul condensat, uleiuri, dar si alte fluide la o prsiune mai ridicata.

Robineti sfera corp sudat otel conexiune sudura

Robinetii sfera corp sudat otel conexiune sudura se utilizeaza in instalatiile unde conexiunea necesara este sudura si sunt in conformitate cu standardele GOST.

Robineti retinere cu bila inox filet

Robinetii retinere cu bila inox filet se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza presiuni si temperaturi de lucru ridicate, iar fluidul cere ca materialul component sa fie inox.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI