Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in diverse instalatii pentru devirea circuitului fluidelor in conformitate cu nevoie tehnice ale acestora.

Sorb inox flansa

Sorbul inox flansa se utilizeaza in instalatii de aductiune si evacuare a apei si se pot folosi impreuna cu robinetii de retinere.

Regulator sanitar de presiune P130C (cu clema)

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, din seria ADCA P130C sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Oala de condens termostatica cu plutitor FLT17

Oala de condens termostatica cu plutitor tip FLT17 (cu aerisire integrala) este conceputa pentru toate tipurile de echipamente de procesare și încălzire cu abur de joasă și înaltă presiune.

Actionare electrica Bernard AQ

Servomotoarele Bernard AQ sunt actionari electrice care pot fi utilizate atat pentru inchiderea On/Off la 90 grade cat si pentru inchiderea in trei puncte. Actuatoarele AQ pot fi dotate la cerere si cu potentiometru, temporizator sau transmitator de pozitie.

Robineti fluture cu actionare electrica total inox

Robinetii fluture cu actionare electrica total inox se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robinet sfera cu actionare electrica pentru reglaj V-PORT

Este un robinet conceput pentru controlul debitului, presiunii și temperaturii în rețelele de fluide industriale.

Robineti ventil ARI FABA PN25

Robinetii cu ventil – corp otel PN 25/40 sunt un tip de robineti de inchidere sau reglare. Sunt folositi in special pentru apa, apa calda, condens, abut, dar si pentru pentru ulei diatermic si alte fluide tehnice.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare FKM

Robinetii fluture cu ationare electrica etansare FKM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza hidrocarburi, glicerina, biogaz si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti cutit corp fonta actionare pneumatica

Robinetii cutit corp fonta actionare pneumatica au o inchidere mai rapida fata de robinetii cutit cu actionare electrica si astfel sunt mai utili in aplicatii in care automatizarea se face cu ajutorul aerului comprimat.

Compensator de dilatatie HLS MKD

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.
 

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti sfera corp otel

Robinetii sfera corp otel se utilizeaza in instalatii de distributie a apei, de termoficare, sau in industria chimica si petrochimica.

Reductoare presiune PRV-S

Reductoarele presiune PRV-S se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza abur pentru reducerea presiunii si mentinerea presiunii constante la consumatori.

Compensatori de dilatatie ECO

Compensatorii de dilatatie ECO sunt in special utilizati in instalatiile de apa sau solutii saline, dar si in instalatiile care vehiculeaza uleiuri minerale, vegetale si animale, sau gaz butan si propan.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI