Debitmetru mecatronic SBY234

Este un debimetru compatibil cu apa, agenti de racire, ulei si solutii glicole, datorita graficelor de masurare integrate.

Module recuperare caldura ADCATHERM

Modulele recuperare caldura ADCATHERM se utilizeaza pentru recuperarea caldurii in instalatii cu abur sau condens. Acestea sunt recomandate pentru incalzirea in flux continuu, cum ar fi apa de completare a unui sistem de apa cu boiler.

Robineti fluture Lug cu actionare electrica etansare EPDM

Robinetii fluture Lug cu actionare electrica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti retinere cu bila inox filet

Robinetii retinere cu bila inox filet se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza presiuni si temperaturi de lucru ridicate, iar fluidul cere ca materialul component sa fie inox.

Robineti sfera cu actionare electrica LYVA PN10

Robineti sfera cu actionare electrica PN10 sunt robineti alama sau inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

Robineti ventil cu actionare electrica

Folositi in procesele tehnologice, robinetii ventil cu actionare electrica sunt utili pentru controlul instalatiilor prin aplicatia ON/OFF. Protejati impotriva fortei excesive, robinetii au inchidere etansa si pot fi actionati si manual. Capacul exterior, metalic si robust protejeaza eficient impotriva contaminarii externe in urma manipularii.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur se utilizeaza pentru obturarea fluidelor la temperaturi ridicate, in instalatii care vehiculeaza abur saturat.

Robineti fluture Inoxpa 4900

Robinetii fluture Inoxpa de tip sandwich, fie actionati manual sau automat, pot fi utilizati in majoritatea aplicatiilor de produse lichide din industria alimentara, farmaceutica si chimica. Designul permite instalarea sau demontarea usoara a robinetului fara separarea tevilor.

Sorb inox filet

Sorbul inox filet se utilizeaza pentru asigurarea unei alimentari fara impuritati a pompelor instalatiilor, in aplicatii casnice si industriale.

Robineti retinere cu arc fonta flansa

Robinetii retinere cu arc fonta flansa se utilizeaza in instalatiile de aductiuni, distributie sau evacuare apa.

Robineti Sfera Otel Flansa ANSI 150 pt Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Electroventile normal inchise SPU225

Electroventilele normal inchise SPU225 sunt in special folosite in instalatii in care se vehiculeaza fluide speciale, in industria aleimentara, farmaceutica, chimica sau petrochimica.

Robineti retinere cu piston otel forjat filet

Robinetii retinere cu piston otel forjat filet se utilizeaza in intalatiile petroliere si de abur, unde temperatura si presiunea de lucru ating valori ridicate.

Robineti sfera corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile de termoficare si care vehiculeaza apa rece, in aplicatiile casnice si industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Presostat MCS

Presostatul MCS se utilizeaza pentru a proteja instalatia la scaderea accidentala a presiunii sau in cazul functionarii fara apa a pompelor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI