Debitmetru EPR-1 din PVC cu palete rotative

Debitmetrul tip EPR-1 din PVC cu palete rotative este utilizat pentru măsurarea fluxului de fluide pe instalațiile de conducte din plastic. Produsul este utilizat în industria alimentară, producția de băuturi, produse farmaceutice, produse chimice ...  Se poate monta în toate pozițiile. Precizie de +/- 3%. Ecranul de afișare permite citirea directă a debitului în diferite unități. Meniul configurabil oferă multe funcții: ieșire impuls, 4-20 mA, RS-485, 2 alerte de prag programabile

Robineti retinere cu arc fonta flansa certificat apa potabila

Robineti retinere cu arc fonta flansa se utilizeaza in instalatiile de aductiuni, distributie sau evacuare apa.

Racord flexibil HF-351 fara impletitura, fara izolatie

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Electroventile normal inchise ESV90

Electroventilele normal inchise ESV90 sunt in special utilizate in instalatiile de abur cu temperaturi de pana la +180°C si pot indeplini sarcina continua.

Reductor presiune P20D pentru sarcini mici

Reductorul de presiune din seria ADCA P20D, actionat cu diafragmă cu arc, cu supapă de reducere a presiunii, este proiectat pentru utilizarea aerului comprimat, a apei și a altor gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Acesta este potrivit pentru stațiile de reducere a presiunii în cazul în care sunt implicate sarcini mici. De asemenea mai este recomandat în mod specific pentru a funcționa ca valva pilot în combinație cu alte regulatoare de presiune.

Electroventile normal inchise SPU225

Electroventilele normal inchise SPU225 sunt in special folosite in instalatii in care se vehiculeaza fluide speciale, in industria aleimentara, farmaceutica, chimica sau petrochimica.

Clapete de sens otel flansa ANSI 300

Clapetele de sens ANSI 300 se utilizeaza in special in instalatii industriale pentru asigurarea unei curgeri a fluidului numai in sensul dorit de fluxul tehnologic.

Plutitoare de nivel cu flotor RL2100

Plutitoarele de nivel cu flotor RL2100 pot fi utilizate in aplicatii care vehiculeaza fluide non-agresve pentru controlul nivelului dintr-un rezervor.

Plutitoare de nivel cu flotor LR204

Plutitoarele de nivel cu flotor LR204 se utilizeaza pentru automatizarea aplicatiilor care presupun control nivelului fluidului dintr-un rezervor si se monteaza orizontal, cu ajutorul flanselor.

Schimbatoare de caldura montaj orizontal

Schimbatoarele de caldura montaj orizontal se utilizeaza pentru asigurarea unui transfer de caldura eficient si prezinta avantajul de a imbunatati calitatea suprafetei externe si performanta termica.

Actionare electrica pentru robineti UM3

Actionarea electrica pentru robineti UM3 este in special utilizata pentru motorizarea robinetilor sfert de tura, sau vanelor fluture de dimensiuni mari si poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior.

Pompă condens POPS-K – Duplex

O unitate POPS-KD (Duplex) ambalată este compusă din două pompe ADCAMat în paralel, un receptor ventilat și toate articolele auxiliare, montate compact pe un cadru metalic, conducte și gata de conectare

Pompă condens POPS-K – Triplex

O unitate POPS-KT (Triplex) ambalată este compusă din trei pompe ADCAMat în paralel, un receptor ventilat și toate articolele auxiliare, montate compact pe un cadru metalic, conducte și gata de conectare.

Robineti cutit corp inox cu actionare electrica

Robinetii cutit corp inox, cu actionare electrica sunt in special utilizati in aplicatii de apa uzata sau potabila, precum si in industria chimica, alimentara si a pulberilor. Cu o rezistenta mare la medii corozive, robinetii rezista la temperaturii de maxim +200°C.

Compensator de dilatatie conexiune prin sudura

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.
RECONDI

DESPRE NOI

SC RECONDI SRL a luat fiinţă in anul 1993. După mai mult de 20 de ani de experienţă in domeniul instalaţiilor industriale şi după colaborări cu firme de renume, RECONDI a devenit un nume important ca şi furnizor.

ARTICOLE

9034
Robineti vanduti
3662
Clienti multumiti
4470
Zambete

PARTENERII NOSTRI