Afișez toate cele 7 rezultate

Detector de poziție IFM IN5225

Pentru monitorizarea poziției supapelor Pentru un feedback precis de poziție a actuatoarelor supapelor Fără contact și cu autocurățare Montare rapidă și sigură cu doar trei șuruburi Rezistență mare la șocuri și vibrații

Electroventil pilot cu prindere namur

Electroventilul pilot cu prindere namur este in special folosit pentru comandarea actionarilor pneumatice cu ajutorul aerului comprimat.

Electroventil pilot prindere cu namur Parker

Electroventilul pilot prindere cu namur Parker este in special folosit pentru comandarea actionarilor pneumatice cu ajutorul aerului comprimat.

Limitator cap de cursa de tip APL 210

Limitatorul cap de cursa de tip APL 210 este destinat actionarilor pneumatice si are rolul de a indica atat de la distanta, cat si vizual pozitia vanei pe care este montat.

Limitator cap de cursa de tip SM

Limitatorul cap de cursa de tip SM este destinat actionarilor pneumatice si are rolul de a indica atat de la distanta, cat si vizual pozitia vanei pe care este montat.

Limitator cap de cursa de tip SP

Limitatorul cap de cursa de tip SP este destinat actionarilor pneumatice si are rolul de a indica atat de la distanta, cat si vizual pozitia vanei pe care este montat.

Suport senzor IFM pentru robineti manuali

Pentru un feedback fiabil al poziției limită a supapelor manuale și supapelor cu bilă Destinat unei varietăți largi de flanșe ISO de fixare superioare Montare facilă și fixare sigură Pentru aplicatii în zone periculoase Ex Design durabil, din oțel inoxidabil, pentru utilizare în medii industriale dificile