Afișez toate cele 4 rezultate

Module preparare apa calda ADCATHERM

Modulele preparare apa calda ADCATHERM se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa calda, atat in aplicatii domestice, cat si industriale si sunt concepute pentru incalzirea instantanee a apei, folosind aburul.

Module preparare apa calda personalizate

Modulele preparare apa calda personalizate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa calda, atat in aplicatii domestice, cat si industriale si sunt concepute pentru incalzirea instantanee a apei, folosind aburul.

Module recuperare caldura ADCATHERM

Modulele recuperare caldura ADCATHERM se utilizeaza pentru recuperarea caldurii in instalatii cu abur sau condens. Acestea sunt recomandate pentru incalzirea in flux continuu, cum ar fi apa de completare a unui sistem de apa cu boiler.

Module recuperare condens ECRU

Modulele de recuperare a condensului din seria ADCAMAT ECRU sunt recomandate in transferul de apa la temperaturi ridicate, cum ar fi condensul, la o cota sau presiune mai mare. Acest condens este folosit de obicei ca apa de alimentare a cazanului. Modelele standard sunt pentru debite de pana la 20 m3/h sau mai mari la cerere.