Promotii

Robineti sertar total inox flansa

Robinetii sertar total inox flansa sunt in special utilizati in instalatiile de abur si termice, dar si in cele chimice si petrochimice. Acestia asigura separarea anumitor portiuni ale instalatiilor sau a echipamentelor si realizeaza o inchidere ON/OFF.

Electroventile normal inchise 248HP

Electroventilele normal inchise 248HP sunt in special utilizate pentru inchiderea automata a retelelor care vehiculeaza lichide de inalta presiune.

Filtre Y din fonta

Filtrele Y din fonta se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Plutitoare de nivel cu flotor RL2100

Plutitoarele de nivel cu flotor RL2100 pot fi utilizate in aplicatii care vehiculeaza fluide non-agresve pentru controlul nivelului dintr-un rezervor.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, abur, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si se pot separa in 3 corpuri pentru accesul usor la sfera si etansarile acestora.

Robineti sfera wafer corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera wafer corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, pentru reducerea automata a fluidelor de presiune mica si medie si sunt in conformitate cu standardul ISO 5211.

Regulatoare directe de temperatura conexiune filet

Regulatoarele directe de temperatura conexiune filet se utilizeaza in aplicatii industriale si functioneaza pe principiul dilatarii termice, fiind compuse dintr-un robinet de trecere cu ventil, termostat cu cap de ajustare, tub capilar si senzor de temperatura.

Robineti sfera otel flansa ANSI 150

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fluide cu temperaturi ridicate, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu. Acestia pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric.

Robineti retinere cu clapa alama filet

Robinetii retinere cu clapa alama filet se utilizeaza in instalatiile industriale si casnice pentru protejarea echipamentelor impotriva contrapresiunii sau pentru impunerea circulatiei fluidelor numai intr-un anumit sens.

Sorb otel galvanizat flansa

Sorbul otel galvanizat flansa se utilizeaza in instalatii de aductiune si evacuare a apei si se pot folosi impreuna cu robinetii de retinere.

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate Alfa Laval AXP X-treme

Schimbătoarele de căldură brazate Alfa Laval AXP X-treme sunt special dezvoltate pentru a funcționa cu aer condiționat, CO2 și alte aplicații de refrigerare, unde cerințele de presiune sunt extrem de ridicate.  

Regulator sanitar de presiune P130H

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc, cu plug echilibrat, din seria ADCA P130H sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Actionare pneumatica APINOX -simplu / dublu efect

APi - Actionare pneumatica inox destinata motorizarii robinetelor fluture sau robinetelor sfera, disponibile in 2 variante: dublu efect sau simplu efect. In cazul vanelor echipate cu actionare pneumatica simplu efect acestea pot fi dupa preferinta normal inchis sau normal deschis.

Senzor de curgere ultrasonic SU7001

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si solutii glicole, datorita graficelor de masurare integrate, pentru instalare in tevi.

Compensator de dilatatie HLS DBB

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Oală de ridicare a condensului

Oalele de ridicare a condensului din seria LIPO sunt folosite pentru ridicarea condensului la țevile înalte, eliminând aburul și loviturile de apă.

Robineti ventil inox filet presiuni mari

Robinetii cu ventil inox sunt un tip de robinet de inchidere si reglare, cu conexiune cu filet si corp de inox. Este folosit in special pentru apa calda sau rece, condens, abur, dar si pentru fluide corozive si alte fluide tehnice.

Compensatori de dilatatie NBR

Compensatorii de dilatatie NBR sunt in special utilizati in instalatiile in care se vehiculeaza produse alimentare, grasimi sau uleiuri, cum ar fi industria alimentara sau cea farmaceutica.

Actionare electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA

Actionarea electrica pentru robineti SA-PCU 4-20 mA este in special utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Supape siguranta inox

Supapele siguranta inox se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza abur, in cazane de abur sau schimbatoare de caldura pentru asigurarea functiei de protectie in cazul presiunilor ridicate.

Reductor de presiune aer complet echipat

Reductorul de presiune aer complet echipat se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat si are atat functia de reglare a presiunii, cat si de asigurare a ungerii actionarilor pneumatice.

Robineti sfera corp alama PN50

Robinetii sfera corp alama PN50 se utilizeaza in instalatii de apa rece si termoficare, atat in aplicatii tehnice, cat si industriale.

Oala de condens bimetalica cu aerisitor

Acest tip de oale de condens bimetalice cu aerisitor sunt recomandate pentru aplicatii industriale care vehiculeaza abur saturat sau supraincalzit. Permit evacuarea aerului, au o descarcare modulanta, au filtru incorporat si nu sunt afectate de vibratii.  

Separatoare de picaturi S30S

Separatoarele de picaturi S30S se utilizeaza pentru eliminarea picaturilor de apa, ulei sau praf in instalatiile care vehiculeaza abur si aer comprimat. Acestea permit obtinerea unui fluid curat si asigura protejarea echipamentelor.

Robineti sertar montaj ingropat

Robinetii sertar montaj ingropat se utilizeaza in special in instalatiile pentru distribuirea apei reci sau calde si detin certificate WRAS, PZH si ACS pentru apa potabila.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare NBR

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare NBR se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, gaze naturale, glicol, sau alte substante care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti sfera 2 cai PVC-U cu actionare pneumatica PRISMA

Robinetii sfera 2 cai PVC-U se utilizeaza in instalatiile industriale pentru automatizarea proceselor de productie si asigura trecere totala.

Statie compacta CTS4U pentru oale de condens

CTS4U este proiectat ca o stație completă și compactă, pentru a fi utilizata cu oalele de condens (vezi produs compatibil) unde se dorește un program de întreținere simplificat și economic. Acesta a fost proiectat pentru a înlocui sistemele tradiționale de stații cu multicomponente. Conectorul cu flanșă cu două șuruburi permite înlocuirea oalei de condens în câteva minute, fără a perturba conducta. Stația de captare CTS4U se potrivește tuturor oalelor de ondens cu conectori rotativi universali. Conexiunile sunt cu filet interior sau cu flanșă la cerere.

Ruptor de vid VB16C

Ruptoarele de vid VB16C sunt dispozitive simple și fiabile care "rup" automat o cantitate de vid nedorită, restabilind presiunea atmosferică. Acest dispozitiv este potrivit în special pentru unități încălzite cu abur (de volum mic și mediu), precum schimbătoare de căldură, spirale de incalzire, calorifere, cazane de abur etc.

Module recuperare condens ECRU

Modulele de recuperare a condensului din seria ADCAMAT ECRU sunt recomandate in transferul de apa la temperaturi ridicate, cum ar fi condensul, la o cota sau presiune mai mare. Acest condens este folosit de obicei ca apa de alimentare a cazanului. Modelele standard sunt pentru debite de pana la 20 m3/h sau mai mari la cerere.

Senzor de presiune PM1789

Senzor prevazut cu o carcasa robusta din otel inoxidabil, facil pentru industria alimentara si a bauturilor. Are un design igienic, rezistent la curatare la presiuni mari cu agenti agresisi de curatare.

Robinet sfera 3 piese pentru reglaj V-PORT

Acest tip de robinet este dedicat liniilor de oprire automată a fluidelor industriale de până la 137 bari.

Racitoare probe abur SC32F-SC132F

Răcitoarele de probe abur ADCA sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă de apă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Rezervor metalic 50-1000L | montaj vertical

Rezervor metalic 50-1000L | montaj vertical, pentru diferite aplicatii maxim 41 bar. Oferim solutii personalizate. Contactati-ne pentru o oferta de pret si termen de livrare.

Robineti cutit corp fonta inchidere bidirectionala

Robinetii cutit corp fonta inchidere bidirectionala sunt in special folositi in aplicatii in industria alimentara sau instalatiile de tratare apa.

Debitmetru electromagnetic T500

Debitmetrul electromagnetic T500 este in special folosit pentru masurarea apei curate, dar si a apelor menajere uzate. Caracterizat prin acuratete ridicata, debitmetrul are stabilitate de masurare a debitelor in gama de viteze cuprinsa intre 0,1 si 10 m/s in ambele directii.

Actionare pneumatica cu reglaj

Actionarea pneumatica cu reglaj permite reglajul extern de opriri, cu dublu sau simplu efect, cu ajutorul unui surub din inox cu +/-5°.

Manometre cu glicerina

Manometrele cu glicerina se utilizeaza in special pentru instalatii care vehiculeaza gaze sau lichide compatibile cu componente din aliaj de cupru. Acestea sunt concepute pentru a rezista in conditii dificile de utilizare, schimbari rapide de presiune sau medii de lucru nefavorabile.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in diverse instalatii pentru devirea circuitului fluidelor in conformitate cu nevoie tehnice ale acestora.

Robineti sfera corp sudat otel conexiune sudura

Robinetii sfera corp sudat otel conexiune sudura se utilizeaza in instalatiile unde conexiunea necesara este sudura si sunt in conformitate cu standardele GOST.

Pompe condens ADCAMAT POP

Pompele condens ADCAMAT POP se utilizeaza pentru transferul fluide cu temperaturi ridicate, cum ar fi aerul condensat, uleiuri, dar si alte fluide la o prsiune mai ridicata.

Supapa siguranta fonta ductila

Supapele siguranta fonta ductila se utilizeaza pentru protejarea instalatiilor care vehiculeaza abur, apa, sau aer comprimat impotriva cresterii accidentale a presiunii de lucru si vin insotite de certificat CE.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare EPDM

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda si in care este nevoie de actionare de la distanta.

Robineti retinere fonta cu sorb flansa certificat apa potabila

Robineti retinere fonta cu sorb flansa se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa si asigura absorbtia si filtrarea lichidului.

Robineti cu scaun etansare dubla Innova D

Robinetul de tip Innova D, este un robinet cu scaun actionat pneumatic cu 2 etansari. Camera dintre cele 2 etansari permite o separare sigura a doua medii diferite (dintre care una este de obicei CIP), datorita scurgerii sub presiune atmosferica.

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Supapa de siguranta SRV8

Supapele de siguranță aseptice din seria ADCA SRV6 cu conexiuni de tip unghiulare sunt proiectate pentru a fi utilizate cu abur curat, aer, apă și alte gaze și lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Aplicațiile principale sunt protecția împotriva suprapresiunii pe echipamentele cu aburi, vasele sub presiune și conductele, în special în industria alimentară, a băuturilor și a produselor farmaceutice.

Senzor de temperatura TN7511

Este un senzor cu interval foarte larg de evaluare a temperaturii, cu iesire de comutare, semnal analogic si IO-Link.

Debimetru magneto-inductiv SM4100

Debitmetrul electromagnetic SM4100 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM4100 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Racord flexibil HF-5521 V-Flex

Racordurile flexibile inox sunt in special utilizate in instalatii care vehiculeaza apa, aer, abur sau gaz si unde se impune o conexiune flexibila intre utilaje sau conducte care nu sunt rigide.

Vas recuperare abur expandat RVST

Vasul de recuperare a aburului expandat este o componenta principală a oricărui sistem de recuperare al acestuia. Poate fi folosit în toate instalațiile de abur în care condensul de înaltă presiune este redus la o presiune mai mică, astfel încât se formează abur rapid. Acest abur poate fi utilizat într-un proces de joasă presiune sau într-un echipament de încălzire.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV25

Robinetii cu ventil PV25 sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti pentru conexiuni în linie dreapta. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV25 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de aplicare permite utilizarea acestei supape cu cele mai frecvente fluide de proces, cum ar fi apa, apa supraîncălzită, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Electroventile normal inchise cu flanse BFE

Electroventilele normal inchise cu flanse BFE sunt in special folosite pentru apa si alte fluide compatibile. Sunt potrivite utilizarii in instalatii ce vehiculeaza apa, dar si in industria alimentara sau in instalatii de stins incendii.

Filtre Y din inox

Filtrele Y din inox se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, precum si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Robineti cu plutitor alama

Robinetii cu plutitor alama sunt in special utilizati pentru supravegherea nivelului apei sau a altor fluide compatibile cu materialele de executie din interiorul unui bazin.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Indicatoare nivel reflex corp otel

Indicatoarele nivel reflex corp otel se utilizeaza pentru vizualizarea fluidului dintr-un rezervor.

Regulatoare directe de temperatura flansa

Regulatoarele directe de temperatura flansa se se utilizeaza in aplicatii industriale si functioneaza pe principiul dilatarii lichidului, fiind compuse dintr-un robinet de reglare, termostat si tub capilar.

Robineti Sfera Otel Flansa ANSI 150 pt Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture dublu excentrici etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza gaze neutre, fluide potential corozive sau cu grad sporit de contaminare.

Electroventil PTFE normal inchis

Electroventilul PTFE normal inchis se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale, prezinta actionare directa, cu constructie normal inchisa si se monteaza orizontal.

Vizor tubular de circulatie tip 8000

Vizorul tubular 8000 este format din sticla, avand acelasi diametru ca și  conducta si un cadru din oțel inoxidabil. Acesta permite controlul vizual al fluxului de produse în industria de prelucrare a produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și produse chimice fine.

Regulator sanitar de presiune P130L (debit mic)

Reductoarele de presiune, cu actiune directa cu diafragmă cu arc din seria pentru debit mic ADCA P130L sunt proiectate pentru utilizarea cu aer curat, azot, dioxid de carbon, oxigen, argon și alte gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție și proiectarea supapei. Această supapă este concepută special pentru sistemele de gaz de înaltă puritate care se găsesc în procesele farmaceutice, cosmetice, chimice fine și de alimente & băuturi.

Acționare pneumatică El-O-Matic PD/PE

EL-O-Matic este un actuator cu cremalieră și pinion, disponibil în 13 dimensiuni ca modele cu retur de arc sau cu acțiune dublă. Designul "Fit & Forget" al actuatorului oferă performanța optimă pentru o gamă largă de aplicații de supape cu viraj de un sfert. Seria F EL-O-matic este acoperită cu pulbere și are un design special de aluminiu rezistent la coroziune și elemente de fixare din oțel inoxidabil, rezultând un design durabil de lungă durată.

Senzor curgere SA5000

Este un debimetru compatibil cu apa, ulei si aer. Masoara concomitent debitul si temperaturi.Racordul de proces poate fi rotit pentru o aliniere optima.

Compensator de dilatatie HLS LRF

Compensatorii de dilatatie capete flansa sunt in special utilizati in instalatii termice sau petrochimice, pentru preluarea dilatatiei axiale a conductelor.

Robinet cu plutitor inox FIG100

Robinetii din inox cu plutitor  sunt in special utilizati pentru supravegherea nivelului apei sau a altor fluide compatibile cu materialele de executie din interiorul unui bazin.

Robineti ventil cu actionare pneumatica filet

Robinetii ventil actionare pneumatica cu filet sunt in special utilizati in instalatiile industriale. Pentru asigurarea eficienta a automatizarii instalatiei este necesara actiunea aerului comprimat.

Compensatori de dilatatie SBR

Compensatorii de dilatatie SBR sunt in special utilizati in instalatiile in care se vehiculeaza produse abrazive, suspensii de piatra, noroi sau calciu, ori apa incarcata cu hidrocarburi sau uleiuri.

Actionare electrica pentru robineti SA03

Actionarea electrica pentru robineti SA03 este utilizata pentru motorizarea robinetelor sfert de tura.

Supape de siguranta fonta

Supapele de siguranta fonta se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa, abur sau aer comprimat si au rolul de a proteja echipamentele impotriva cresterii accidentale a presiunii de lucru.

Reductoare presiune corp bronz conexiune filet

Reductoarele presiune corp bronz conexiune filet se utilizeaza in aplicatii unde fluidul atinge o presiune de 60 bar si o temperatura de pana la +120°C.

Robineti sfera corp inox pentru oxigen

Robinetii sfera corp inox pentru oxigen se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza oxigen pentru a asigura circulatia corespunzatoare a acestuia.

Oale condens cu clopot inox

Oalele condens cu clopot inox se utilizeaza in instalatiile industriale pentru descarcarea condensului, unde se cere ca materialul de constructie sa fie inox si sunt rezistente la uzura, coroziune, soc hidraulic sau inghet.

Sifon de racire

Sifonul de racire se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza temperaturi ridicate, pentru reducerea temperaturii mediului la intrarea in manometru cu aproximativ 50%.

Robineti sfera corp otel PN500

Robinetii sfera corp otel PN500 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, aer, sau ulei hidraulic, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti retinere cu clapa inox PN40

Robinetii retinere cu clapa inox PN40 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, apa, abur, precum si alte fluide care ating o temperatura de maxim +200°C.

Supape descarcare PP

Supapele descarcare PP se utilizeaza in vederea mentinerii unei presiuni constante in amonte de locul in care sunt montate.

Oala de condens bimetalica UBS20 din inox

Oala de condens bimetalica (si aerisitor) din seria UBS20, complet construita din inox, nu necesita intretinere. Este simpla și robusta si recomandata pentru servicii de picurare, aplicații de urmărire a aburului și unde poate fi recuperata căldura sensibila la condens. Aceasta oala de condens se potriveste cu conectorii universali UCX și cu statia compacta CTS4U pentru oale de condens (vezi produs).  

Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Supape siguranta inox pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din inox folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL. 

Senzor de presiune PM1608

Senzor prevazut cu o carcasa robusta din otel inoxidabil, facil pentru industria alimentara si a bauturilor. Are un design igienic, rezistent la curatare la presiuni mari cu agenti agresisi de curatare.

Robinet sfera cu 3 piese cu actionare pneumatica V-SHAPE

Acest tip de robinet este conceput pentru controlul rețelelor de fluid in mediile industriale.

Racitoare probe abur SC32-SC132

Răcitoarele probe abur SC32-SC132  sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Rezervor metalic 1.500-3.000L | montaj vertical

Rezervor metalic 1.500-3.000L | montaj vertical, pentru diferite aplicatii maxim 41 bar. Oferim solutii personalizate. Contactati-ne pentru o oferta de pret si termen de livrare.

Robineti cutit corp inox etansare EPDM

Robinetii cutit corp inox etansare EPDM sunt in special utilizati in industria alimentara sau cea chimica.

Debitmetru ultrasonic portabil

Debitmetrul ultrasonic portabil  este in special utilizat in masurarea apei potabile, a apelor uzate menajere, dar si a lichidelor chimice si a uleiurilor si se monteaza pe exteriorul conductei.

Electroventil pilot cu prindere namur

Electroventilul pilot cu prindere namur este in special folosit pentru comandarea actionarilor pneumatice cu ajutorul aerului comprimat.

Manometre de joasa presiune

Manometrele de joasa presiune se utilizeaza in special pentru medii care vehiculeaza gaze si se recomanda a se folosi in sisteme unde nu este supus la vibratii.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare electrica UMA se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si reprezinta un sistem compact, robust si economic.

Robineti sfera trecere redusa pentru montaj subteran

Robinetii sfera trecere redusa pentru montaj subteran se utilizeaza in instalatii ingropate, tija acestora permitand actionarea de la suprafata.

Reductoare presiune 42-23

Reductoarele presiune abur 41-23 se utilizeaza pentru asigurarea functiei de reglaj cu conducta de impus, pentru controlarea presiunii aburlui. Constructia acestora asigura un montaj rapid, dat fiind ca vine montat din fabrica ca un echipament complet.

Vacuum breaker corp alama

Vacuum breaker-ul corp alama se utilizeaza in instalatiile industriale pentru eliminarea vidului ce ar putea impiedica fluxul normal al fluidelor si functionarea optima a instalatiilor.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru apa potabila

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru apa potabila s utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa potabila, dar si in cele de climatizare sau incendiu si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti retinere inox cu sorb filet

Robinetii retinere inox cu sorb filet se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale unde fluidul cere ca materialul component utilizat sa fie inox.

Robineti cu scaun dublu Innova P

Robinetul de tip Innova P, este un robinet cu scaun dublu actionat pneumatic pentru aplicatii igienice. Camera dintre cele 2 scaune permite o separare sigura a doua medii diferite (dintre care una este de obicei CIP), datorita scurgerii sub presiune atmosferica. Camera de scurgere poate fi curatata prin ridicarea independenta a scaunelor in timpul curatarii CIP a liniei.

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica PV403

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este format din o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de procesare. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Oala de condens termostatica TSS6 (inox)

Oalele de condens termostatice (aerisitoare) TSS6 din oțel inoxidabil sunt proiectate special pentru a fi utilizate în reactoare, sterilizatoare și linii de distribuție în sisteme de abur curat și pur. Dimensiunile lor mici le fac ideale pentru utilizarea cu o mare varietate de echipamente de acest fel.