Afișez toate cele 8 rezultate

Cap de condensare FCD

Capetele de condensare ADCA sunt proiectate pentru a promova eficiența energetică pe sistemele noi sau existente. Amestecarea aburului expandat cu apa de completare a cazanului permite ca energia din abur să fie complet absorbită în apă și, prin urmare, reduce risipa de energie care apare în mod normal din descărcarea aburului expandat printr-o aerisire.

Cap degazare TDG

Capul de degazare tip tavă din seria TDG este conceput pentru a încălzi apa de alimentare a cazanului și pentru a reduce nivelul de oxigen și dioxid de carbon (se pot atinge niveluri de oxigen în apa de alimentare mai mici de 0,02 mg/l - 0,02 ppm). Oxigenul rămas poate fi îndepărtat complet folosind substanțe chimice care captează oxigenul. Practic, sistemul complet constă dintr-un vas de stocare, o secțiune de dezaerare și un aerisire.

Cap degazare termic ADG

Capul degazare ADCATherm este conceput pentru a încălzi apa de alimentare a cazanului și pentru a reduce oxigenul și dioxidul de carbon (pot fi atinse valori ale oxigenului în apa de alimentare mai mici de 1,6 mg/L). Oxigenul rămas poate fi îndepărtat complet folosind substanțe chimice care captează oxigenul. Practic, sistemul complet constă dintr-un vas de depozitare, o secțiune a capului de dezaerare și un aerisire.

Expandor de purjă BEX

Expandoarele de purjare din seria ADCA BEX sunt utilizate în centralele moderne pentru a răci apa uzată caldă și purjarea cazanelor cu abur înainte de a le descărca în rețeaua de canalizare. Apa uzată  este evacuată în unitate, care se află la presiune atmosferică, iar apa de răcire intră printr-o supapă de control controlată de un termostat, amestecând-o cu apa caldă.

Expandor de purjă BV

Expandoarele de purjare din seria ADCA BV sunt folosite în centralele moderne pentru a răci apa uzată fierbinte și purjarea cazanelor cu abur înainte de a le descărca într-o groapă sau scurgere. Dacă aburul rapid nu poate fi recuperat sau evacuat în atmosferă, poate fi furnizat un sistem suplimentar de pulverizare cu apă de condensare (opțional). Este montat în partea superioară a unității și poate fi controlat de un termostat.

Rezervor de alimentare BFT

Rezervorul de alimentare al cazanului BFT este unul dintre cele mai importante dispozitive dintr-o camera de cazane. Funcția sa principală este de a stoca apa de completare și condensul, asigurând o rezervă de apă tratată pentru alimentarea cazanelor cu abur. Apa de completare trebuie să fie distilată pentru a preveni formarea depunerilor pe cazan, iar oxigenul trebuie îndepărtat, astfel încât să se evite coroziunea în cazan și în sistemul de abur.

Vas recuperare abur expandat RV

Vasul de recuperare a aburului expandat este o componenta principală a oricărui sistem de recuperare al acestuia. Poate fi folosit în toate instalațiile de abur in care condensul de înaltă presiune este redus la o presiune mai mica, astfel încât  apare aburul expandat. Acest abur conținând energie, poate fi utilizat în procese de joasă presiune sau în echipamente de încălzire.

Vas recuperare abur expandat RVST

Vasul de recuperare a aburului expandat este o componenta principală a oricărui sistem de recuperare al acestuia. Poate fi folosit în toate instalațiile de abur în care condensul de înaltă presiune este redus la o presiune mai mică, astfel încât se formează abur rapid. Acest abur poate fi utilizat într-un proces de joasă presiune sau într-un echipament de încălzire.