Afișez toate cele 12 rezultate

Supapa de siguranta SRV6

Supapele de siguranță aseptice din seria ADCA SRV6 cu conexiuni de tip unghiulare sunt proiectate pentru a fi utilizate cu abur, aer, apă și alte gaze și lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Aplicațiile principale sunt protecția împotriva suprapresiunii pe echipamentele cu aburi, vasele sub presiune și conductele, în special în industria alimentară, a băuturilor și a produselor farmaceutice.

Supapa de siguranta SRV8

Supapele de siguranță aseptice din seria ADCA SRV6 cu conexiuni de tip unghiulare sunt proiectate pentru a fi utilizate cu abur curat, aer, apă și alte gaze și lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Aplicațiile principale sunt protecția împotriva suprapresiunii pe echipamentele cu aburi, vasele sub presiune și conductele, în special în industria alimentară, a băuturilor și a produselor farmaceutice.

Supape de siguranta fonta

Supapele de siguranta fonta se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa, abur sau aer comprimat si au rolul de a proteja echipamentele impotriva cresterii accidentale a presiunii de lucru.

Supape descarcare bronz

Supapele descarcare bronz sunt destinate evacuarii fluidelor atunci cand se doreste o limitare a presiunii, din aval la o pompa, sau in cazul presiunii din aval, permitandu-i sa opereze intr-o bucla.

Supape descarcare inox

Supapele descarcare inox sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeaza lichide neutre, aer, gaze sau abur si asigura protectia sistemelor de presiune din industria chimica, farmaceutica si marina.

Supape siguranta alama pentru abur

Supapele siguranta alama pentru abur sunt in special utilizate pentru protectia instalatiilor care vehiculeaza abur si a schimbatoarelor de caldura pentru evitarea distrugerii acestora si accidentelordatorita presiunii ridicate.

Supape siguranta alama pentru aer comprimat

Supapele siguranta alama pentru aer comprimat se utilizeaza in special pentru protectia rezervoarelor si instalatiilor de aer.

Supape siguranta bronz pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din bronz folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL. 

Supape siguranta fonta ductila

Supapele siguranta alama pentru apa sunte destinate protejarii instalatiilor care vehiculeaza apa impotriva exploziilor cauzate de acumularea presiunii. Supapele se deschid automat la suprapresiune si se inchid atunci cand presiunea revine la normal.

Supape siguranta fonta ductila

Supapele siguranta fonta ductila sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeza apa, abur, aer sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si au rolul de a proteja echipamentele impotriva suprapresiunii.

Supape siguranta inox

Supapele siguranta inox se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza abur, in cazane de abur sau schimbatoare de caldura pentru asigurarea functiei de protectie in cazul presiunilor ridicate.

Supape siguranta inox pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din inox folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL.