Robineti cu scaun

 • Robineti cu scaun actionati manual

  Robinetii cu scaun de tip NLM sunt destinati aplicatiilor in care automatizarea nu este necesara. Datorita designului sanitar, acest robinet se preteaza pentru industria produselor lactate, a produselor alimentare, industriei bauturilor si a produselor chimice fine.

 • Robineti cu scaun Divert Inoxpa Innova K

  Robinetul cu scaun Divert Inoxpa Innova K se foloseste in aplicatii igienice conform EHEDG. Garniturile cu profil specific garanteaza fiabilitatea in conditii de lucru nefavorabile. Piesele interne sunt usor de asamblat / dezasamblat, prin intermediul slabirii clemei de prindere. Carcasa reglabila 360°.

 • Robineti cu scaun dublu Innova P

  Robinetul de tip Innova P, este un robinet cu scaun dublu actionat pneumatic pentru aplicatii igienice. Camera dintre cele 2 scaune permite o separare sigura a doua medii diferite (dintre care una este de obicei CIP), datorita scurgerii sub presiune atmosferica. Camera de scurgere poate fi curatata prin ridicarea independenta a scaunelor in timpul curatarii CIP a liniei.

 • Robineti cu scaun etansare dubla Innova D

  Robinetul de tip Innova D, este un robinet cu scaun actionat pneumatic cu 2 etansari. Camera dintre cele 2 etansari permite o separare sigura a doua medii diferite (dintre care una este de obicei CIP), datorita scurgerii sub presiune atmosferica.

 • Robineti cu scaun Inoxpa Innova M

  Robinetul cu scaun Inoxpa Innova M se foloseste in aplicatii igienice conform EHEDG. Pentru a evita efectul loviturii de berbec, robinetul cu scaun se inchide impotriva curgerii.

 • Robineti cu scaun Inoxpa Innova N

  Robinetul cu scaun Inoxpa Innova N se foloseste in aplicatii igienice conform EHEDG. Garniturile cu profil specific garanteaza fiabilitatea in conditii de lucru nefavorabile. Piesele interne sunt usor de asamblat / dezasamblat, prin intermediul slabirii clemei de prindere. Carcasa reglabila 360°. 

 • Robineti cu scaun pentru rezervor

  Robinetul NLF actionat pneumatic este destinat asamblarii la partea inferioara a rezervoarelor din industria laptelui, industria alimentara, a bauturilor, industria farmaceutica si a produselor chimice fine.

 • Robineti cu scaun si reglaj Innova G

  Robinetul cu scaun si reglaj Innova G este folosit pentru controlul debitului in aplicatii igienice. Functia sa principala implica reglarea debitului, controlul presiunii si a nivelului. Designul scaunului permite un control procentual egal al debitului pentru a obtine un Kv necesar. Acest tip de control este recomandat pentru sistemele cu variatii semnificative de debite sau diferente de presiune.

 • Supapa supradebit cu scaun NLS

  Supapa supradebit cu scaun NLS este actionata pneumatic si se preteaza industriei farmaceutice, alimentare, bauturilor si produselor chimice fine. Este folosita ca robinet de by-pass pentru pompe si ca echipament de protiectie in caz de presiune excesiva.

Call Now Button