Afișez toate cele 6 rezultate

Robineti sfera inox flansa ANSI 150

Robinetii sfera inox flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatii unde se solicita robineti cu conexiuni conform normei ANSI si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic si elect

Robineti Sfera Inox Flansa ANSI 150 pentru Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera inox flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti sfera inox flansa ANSI 300

Robinetii sfera inox flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti sfera otel flansa ANSI 150

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fluide cu temperaturi ridicate, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu. Acestia pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric.

Robineti Sfera Otel Flansa ANSI 150 pt Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti sfera otel flansa ANSI 300

Robinetii sfera otel flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.