Afișez toate cele 3 rezultate

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV926A

Robinetii cu ventil PV926A (cu unghi aseptic) sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti cu conexiuni unghiulare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV926A au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Designul cu auto-scurgere este ideal pentru aplicații cu abur curat.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV926H

Robinetii cu ventil PV926H (cu unghi igienic) sunt cu un singur scaun, cu două cai, construiti cu conexiuni unghiulare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV926H au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Designul cu auto-scurgere este ideal pentru aplicații cu abur curat.

Robinet ventil cu actionare pneumatica PV928

Robinetii cu ventil PV928 (cu unghi igienic) sunt cu două sau trei cai, conceputi in special pentru industria alimentara, chimica, farmaceutica si cosmetica pe langa altele. Actuatorul pneumatic PA este o diafragmă de cauciuc cu multiarcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele PV928 au auto-scurgere si au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de proces.