Afișez toate cele 6 rezultate

Filtre Y din fonta

Filtrele Y din fonta se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox

Filtrele Y din inox se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, precum si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox CF8M presiuni mari

Filtrele Y din inox CF8M presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din inox presiuni mari

Filtrele Y din inox presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din otel

Filtrele Y din otel se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica. Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.

Filtre Y din otel presiuni mari

Filtrele Y din otel presiuni mari se utilizeaza in special pentru retinerea impuritatilor din instalatiile care vehiculeaza apa in industria alimentara sau petrochimica Montarea lor protejeaza de condens atat apometrele si vanele de reglaj, cat si reductoarele de presiune si oalele de condens.