Afișez toate cele 4 rezultate

Racitoare probe abur SC32-SC132

Răcitoarele probe abur SC32-SC132  sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Răcitoare probe abur SC32B-SC132B

Răcitoarele probe de abur SC32B-SC132B  sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Racitoare probe abur SC32F-SC132F

Răcitoarele de probe abur ADCA sunt special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă de apă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.

Răcitoare probe abur SC332-SC532

Răcitoarele probe abur SC332-SC532  au fost special concepute pentru a răci mostre de apă din cazan sau abur pentru analiză. Răcitoarele de mostre împiedică scurgerea aburului din probele lichide sub presiune fierbinți, ceea ce poate fi periculos și poate duce la o probă incorectă. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru analiza apei din cazan și alte aplicații de prelevare sau răcire compatibile cu materialele de construcție.