Afișez 1 - 12 din 27 de rezultate

Clapeta de sens 6116x cu piston

Clapetul de sens cu piston 6116x , este ideal pentru applicatiile unde se utilizeaza abur. Rezista pana la o temperatura de 300 gr. C, si o presiune maxima de 16 bar.

Clapeta de sens cu piston PN640

Clapeta de sens cu piston PN640, este ideal pentru aplicatiile cu o presiune inalta. Rezista pana la o temperatura de +400 gr. C si o presiune maxima de 640 bar.

Robineti retinere alama cu sorb filet

Robinetii retinere alama cu sorb filet se utilizeaza in instalatii pentru absorbtia lichidului si filtrarea acestuia pentru pastrarea caracterului amorsat al instalatiei.

Robineti retinere cu arc alama filet

Robinetii retinere cu arc alama filet se utilizeaza in instalatii casnice sau industriale pentru controlarea sensului de curgere a fluidelor

Robineti retinere cu arc fonta flansa

Robinetii retinere cu arc fonta flansa se utilizeaza in instalatiile de aductiuni, distributie sau evacuare apa.

Robineti retinere cu arc fonta flansa certificat apa potabila

Robineti retinere cu arc fonta flansa se utilizeaza in instalatiile de aductiuni, distributie sau evacuare apa.

Robineti retinere cu arc inox 3 piese

Robinetii retinere cu arc inox 3 piese se utilizeaza in instalatiile din industria chimica, petrochimica si alimentara si au o mentenanta mai rapida, datorita tirantilor.

Robineti retinere cu arc inox filet

Robinetii retinere cu arc inox filet se utilizeaza in industria alimentara si farmaceutica, unde fluidele nu trebuie sa depaseasca 150°C.

Robineti retinere cu bila fonta filet

Robinetii retinere cu bila fonta filet se utilizeaza in retelele de aductiuni, de distributie sau evacuare apa, precum si in instalatiile care vehiculeaza apa fluviala si de canalizare.

Robineti retinere cu bila fonta flansa

Robinetii retinere cu bila fonta flansa se utilizeaza in retelele de aductiuni, de distributie sau evacuare apa, precum si in instalatiile care vehiculeaza apa fluviala si de canalizare.

Robineti retinere cu bila inox filet

Robinetii retinere cu bila inox filet se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza presiuni si temperaturi de lucru ridicate, iar fluidul cere ca materialul component sa fie inox.

Robineti retinere cu bila inox filet presiuni mari

Robinetii retinere cu bila inox filet presiuni mari se utilizeaza in instalatiile din industria chimica, farmaceutica sau petrochimica, unde presiunea de lucru poate atinge 400 bar.