Afișez toate cele 8 rezultate

Supape descarcare bronz

Supapele descarcare bronz sunt destinate evacuarii fluidelor atunci cand se doreste o limitare a presiunii, din aval la o pompa, sau in cazul presiunii din aval, permitandu-i sa opereze intr-o bucla.

Supape descarcare inox

Supapele descarcare inox sunt destinate utilizarii in instalatii care vehiculeaza lichide neutre, aer, gaze sau abur si asigura protectia sistemelor de presiune din industria chimica, farmaceutica si marina.

Supape siguranta alama pentru abur

Supapele siguranta alama pentru abur sunt in special utilizate pentru protectia instalatiilor care vehiculeaza abur si a schimbatoarelor de caldura pentru evitarea distrugerii acestora si accidentelordatorita presiunii ridicate.

Supape siguranta alama pentru aer comprimat

Supapele siguranta alama pentru aer comprimat se utilizeaza in special pentru protectia rezervoarelor si instalatiilor de aer.

Supape siguranta bronz pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din bronz folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL. 

Supape siguranta fonta ductila

Supapele siguranta alama pentru apa sunte destinate protejarii instalatiilor care vehiculeaza apa impotriva exploziilor cauzate de acumularea presiunii. Supapele se deschid automat la suprapresiune si se inchid atunci cand presiunea revine la normal.

Supape siguranta inox

Supapele siguranta inox se utilizeaza in special in instalatiile care vehiculeaza abur, in cazane de abur sau schimbatoare de caldura pentru asigurarea functiei de protectie in cazul presiunilor ridicate.

Supape siguranta inox pentru lichide criogenice

Supape de siguranta din inox folosite pentru medii de lucru precum lichidele criogenice LIN, LOX, LAr, CO2, GNL.