Afișez toate cele 7 rezultate

Robineti fluture cu actionare electrica etansare EPDM

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda si in care este nevoie de actionare de la distanta.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare FKM

Robinetii fluture cu ationare electrica etansare FKM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza hidrocarburi, glicerina, biogaz si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatii de incalzire, in industria frigorifica sau petrochimica si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru apa potabila

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru apa potabila s utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa potabila, dar si in cele de climatizare sau incendiu si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru gaz

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru gaz se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, hidrocarburi, gaze naturale sau glicol si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica total inox

Robinetii fluture cu actionare electrica total inox se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture Lug cu actionare electrica etansare EPDM

Robinetii fluture Lug cu actionare electrica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.