Robineti cu sfera

 • Robinet de inalta puritate cu sfera (3 piese)

  Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese aseptice si de mare puritate.
  Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă.
  Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

 • Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

  Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice.
  Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă.
  Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

 • Robinet sfera cu actionare electrica, optiune FAILSAFE

  Robineti sfera cu actionare electrica PN16 sunt robineti alama cu actionari electrice compacte, cu optiunea de siguranta FAILSAFE.

 • Robinet sfera trunnion

  Robinetul sfera trunnion este un robinet cu un sfert de tură care folosește o bilă goală, perforată și fixă ​​/ susținută pentru a controla fluxul prin ea.

  Avantajele designului robinetului trunnion este: cuplul mai mic , ușurința în funcționare, uzura minimă a scaunelor (izolarea tijei / bilelor previne încărcarea laterală și uzura scaunelor din aval, îmbunătățind performanța și durata de viață), performanța superioară de etanșare atât la presiune ridicată, cât și la presiune scăzută .

  Aplicatii: Petrol și gaze, Chimie și petrochimie, Industria hârtiei, Energie, Produse alimentare și farmaceutice, Sectorul naval, Rezervoare și terminale de depozitare miniere, Gestionarea deșeurilor, Transportul fluidelor speciale

 • Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur

  Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur se utilizeaza pentru obturarea fluidelor la temperaturi ridicate, in instalatii care vehiculeaza abur saturat.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica

  Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, abur, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si se pot separa in 3 corpuri pentru accesul usor la sfera si etansarile acestora.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

  Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

  Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor si pot fi actionati pneumatic cu efect simplu sau dublu.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

  Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide unde exista sursa de aer comprimat.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel PN140

  Robinetii sfera 3 piese corp otel PN140 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa supraincalzita, abur, uleiuri, motorina sau alte fluide tehnice in industriile chimica sau petrochimica, sau unde exista pericol de explozie sau foc.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel PN40

  Robinetii sfera 3 piese corp otel PN40 se utilizeaza in instalatiile industriale care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

 • Robineti sfera 3 piese corp otel PN40 prindere ISO 5211

  Robinetii sfera 3 piese corp otel PN40 prindere ISO 5211 utilizeaza in instalatii pentru abur si presiuni si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric, avand suport de prindere pentru actionari in conformitate cu ISO 5211.

Call Now Button