Afișez toate cele 4 rezultate

Vizor de circulatie sanitar SWS

Vizoarele de circulatie sanitari SWS sunt concepuți să monitorizeze fluxul de lichid în orice direcție. Vizoarele de circulatie (sau indicatoarele de curgere) sunt de obicei folosite pentru a detecta fie prezența, fie absența fluxului de lichid, turbulențe, culoare etc. Acestea sunt recomandate pentru aplicații de înaltă puritate.

Vizor plat cu clema tip 8057

Vizorul plat de tip 8057 cu sistem de prindere cu clema  este format dintr-o sticlă atașată cu ajutorul unei cleme si este  montat pe rezervorul dorit pentru a inspecta produsul, nivelul, cursul procesului etc. Vizoarele de acest tip sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și de produse chimice fine.

Vizor plat simplu de tip 8050

Vizorul plat simplu constă intr-o sticlă fixată pe rezervor cu ajutorul unui racord  sanitar DIN pentru a permite inspecția produsului, nivelul, procesul etc. Sunt utilizate pe scară largă în industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și industria chimică fină.

Vizor tubular de circulatie tip 8000

Vizorul tubular 8000 este format din sticla, avand acelasi diametru ca și  conducta si un cadru din oțel inoxidabil. Acesta permite controlul vizual al fluxului de produse în industria de prelucrare a produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice și produse chimice fine.