Echipamente de masura si control

 • Debimetru magneto-inductiv SM6001

  Debitmetrul electromagnetic SM6001 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM6001 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

   

 • Debitmetru electromagnetic SharpFlow

  Debitmetrul electromagnetic SharpFlow este un contor electromagnetic static pentru optimizarea debitului, cu o durata de viata de pana la 12 ani, disponibil atat in versiunea compacta, cat si in versiunea la distanta.

 • Debitmetru electromagnetic T500

  Debitmetrul electromagnetic T500 este in special folosit pentru masurarea apei curate, dar si a apelor menajere uzate. Caracterizat prin acuratete ridicata, debitmetrul are stabilitate de masurare a debitelor in gama de viteze cuprinsa intre 0,1 si 10 m/s in ambele directii.

 • Debitmetru EPR-1 din PVC cu palete rotative

  Debitmetrul tip EPR-1 din PVC cu palete rotative este utilizat pentru măsurarea fluxului de fluide pe instalațiile de conducte din plastic. Produsul este utilizat în industria alimentară, producția de băuturi, produse farmaceutice, produse chimice …  Se poate monta în toate pozițiile. Precizie de +/- 3%. Ecranul de afișare permite citirea directă a debitului în diferite unități. Meniul configurabil oferă multe funcții: ieșire impuls, 4-20 mA, RS-485, 2 alerte de prag programabile

 • Debitmetru magneto-inductiv SM6020

  Debitmetrul magnetic – inductiv SM6020 a fost special dezvoltat pentru aplicatii igienice in industria alimentara si farmaceutica. Design-ul complet din otel inoxidabil faciliteaza curatarea si indeplineste cerintele 3A Sanitary Standards. Conceptul variabil de conectare cu convertor de semnal unitar confera flexibilitate si simplifica montajul. Cu SM6020 utilizatorii obtin un debitmetru cu un domeniu vast de instalare, economic, definit exact pe cerintele lor.

 • Debitmetru magneto-inductiv SM8000

  Debitmetrul electromagnetic SM8000 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM8000 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

 • Debitmetru magneto-inductiv SM9000

  Debitmetrul electromagnetic SM9000 poate fi utilizat pentru măsurarea lichidelor din conducte. SM9000 (inox) a fost proiectat pentru aplicații igienice și poate fi utilizat în diferite medii lichide cu proprietăți diferite, cum ar fi vâscozitatea, concentrația și densitatea.

 • Debitmetru test antiincendiu pentru grupuri de pompare

  Debitmetrul test incendiu EN12845 de tip diafragmă pentru dimensiuni intre DN40 si DN300.

 • Debitmetru ultrasonic fix

  Acest debitmetru fix are o gama larga de aplicare si poate masura lichide ultra-pure, apă potabilă, substanțe chimice, ape uzate brute, apă regenerată, apă de răcire, apă fluvială, efluent vegetal etc.

 • Debitmetru ultrasonic portabil

  Debitmetrul ultrasonic portabil  este in special utilizat in masurarea apei potabile, a apelor uzate menajere, dar si a lichidelor chimice si a uleiurilor si se monteaza pe exteriorul conductei.

 • Debitmetru ultrasonic portabil cu printare

  Debitmetrul ultrasonic portabil (cu printare) MTDS-100P se utilizeaza pe scara larga in masurarea debitului in alimentarea cu apa, alimentarea cu energie termică, industria chimică, utilaje și resurse energetice.

 • Debitmetru vortex de abur Metern

  Contorul de abur Steam Mass Vortex este conceput pentru măsurarea precisă și eficientă a fluxului de masă a aburului saturat și supraîncălzit. Versiunea standard cu flux de vortex este echipată cu compensarea temperaturii interne necesară pentru măsurarea directă a debitului de masă. Fiecare contor de debit cu abur Vortex Mass Vortex este prevăzut cu o ieșire analogică 4-20mA pentru debit, o ieșire de impuls pentru totalizare și o interfață de utilizator și afișaj încorporate. Contorul standard alimentat cu buclă include, de asemenea, HART. Versiunile opționale sunt disponibile cu compensare internă a presiunii, mai multe ieșiri analogice și o comunicație serială MODBUS.

Call Now Button