Afișez 1 - 12 din 88 de rezultate

Debimetru magneto-inductiv SM4100

Debitmetrul electromagnetic SM4100 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM4100 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Debimetru magneto-inductiv SM6001

Debitmetrul electromagnetic SM6001 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM6001 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.
 

Debimetru magneto-inductiv SM7100

Debitmetrul electromagnetic SM7100 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM7100 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Debimetru mecatronic SB2233

Este un debimetru compatibil cu ulei cu vascozitate: 46 mm²/s (40 °C), datorita graficelor de masurare integrate.

Debitmetru electromagnetic SharpFlow

Debitmetrul electromagnetic SharpFlow este un contor electromagnetic static pentru optimizarea debitului, cu o durata de viata de pana la 12 ani, disponibil atat in versiunea compacta, cat si in versiunea la distanta.

Debitmetru electromagnetic T500

Debitmetrul electromagnetic T500 este in special folosit pentru masurarea apei curate, dar si a apelor menajere uzate. Caracterizat prin acuratete ridicata, debitmetrul are stabilitate de masurare a debitelor in gama de viteze cuprinsa intre 0,1 si 10 m/s in ambele directii.

Debitmetru EPR-1 din PVC cu palete rotative

Debitmetrul tip EPR-1 din PVC cu palete rotative este utilizat pentru măsurarea fluxului de fluide pe instalațiile de conducte din plastic. Produsul este utilizat în industria alimentară, producția de băuturi, produse farmaceutice, produse chimice ...  Se poate monta în toate pozițiile. Precizie de +/- 3%. Ecranul de afișare permite citirea directă a debitului în diferite unități. Meniul configurabil oferă multe funcții: ieșire impuls, 4-20 mA, RS-485, 2 alerte de prag programabile

Debitmetru magneto-inductiv SM6020

Debitmetrul magnetic - inductiv SM6020 a fost special dezvoltat pentru aplicatii igienice in industria alimentara si farmaceutica. Design-ul complet din otel inoxidabil faciliteaza curatarea si indeplineste cerintele 3A Sanitary Standards. Conceptul variabil de conectare cu convertor de semnal unitar confera flexibilitate si simplifica montajul. Cu SM6020 utilizatorii obtin un debitmetru cu un domeniu vast de instalare, economic, definit exact pe cerintele lor.

Debitmetru magneto-inductiv SM6404

Debitmetrul electromagnetic SM6404 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM6404 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.
 

Debitmetru magneto-inductiv SM8000

Debitmetrul electromagnetic SM8000 poate fi utilizat pentru masurarea lichidelor din conducte. SM8000 a fost proiectat pentru aplicatii igienice si poate fi utilizat in diferite medii lichide cu proprietati diferite, cum ar fi vascozitatea, concentratia si densitatea.

Debitmetru magneto-inductiv SM9000

Debitmetrul electromagnetic SM9000 poate fi utilizat pentru măsurarea lichidelor din conducte. SM9000 (inox) a fost proiectat pentru aplicații igienice și poate fi utilizat în diferite medii lichide cu proprietăți diferite, cum ar fi vâscozitatea, concentrația și densitatea.

Debitmetru mecatronic SB7256

Este un debimetru compatibil cu ulei cu vascozitate: 320 mm²/s (40 °C), datorita graficelor de masurare integrate.