Afișez toate cele 9 rezultate

Reductoare presiune abur 41-23

Reductoarele presiune abur 41-23 se utilizeaza pentru asigurarea functiei de reglaj cu conducta de impus, pentru controlarea presiunii aburlui. Constructia acestora asigura un montaj rapid, dat fiind ca vine montat din fabrica ca un echipament complet.

Reductoare presiune PRV-S

Reductoarele presiune PRV-S se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza abur pentru reducerea presiunii si mentinerea presiunii constante la consumatori.

Reductoare presiune PRV47

Reductoarele presiune PRV47 se utilizeaza pentru reglarea presiunii prin manevrarea cu usurinta a axului superior.

Reductoare presiune RP45

Reductoarele de presiune RP45 se utilizeaza pentru reducerea presiunii in instalatii de abur, aer, si alte fluide compatibile cu materialele de executie.

Reductoare presiune RP6D

Reductoarele presiune RP6D se utilizeaza in instalatiile industriale unde se cere ca presiunea sa fie mentinuta constanta, putand opera fara o sursa de energie auxiliara.

Reductor presiune P20D pentru sarcini mici

Reductorul de presiune din seria ADCA P20D, actionat cu diafragmă cu arc, cu supapă de reducere a presiunii, este proiectat pentru utilizarea aerului comprimat, a apei și a altor gaze sau lichide compatibile cu materialele de construcție ale acestuia. Acesta este potrivit pentru stațiile de reducere a presiunii în cazul în care sunt implicate sarcini mici. De asemenea mai este recomandat în mod specific pentru a funcționa ca valva pilot în combinație cu alte regulatoare de presiune.

Reductor presiune PRV25/2S

Reductoarele de presiunie cu acțiune directă din seria ADCA PRV25/2S (otel-carbon)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc

Reductor presiune PRV25I din inox

Reductoarele  de presiune cu acțiune directă din seria ADCA PRV25I (inox)  sunt proiectate pentru utilizare pe aburi, aer comprimat, apă și alte gaze și lichide. Acestea sunt potrivite pentru reducerea presiunii aburului si asigura un reglaj fin a presiunii de iesire a acestuia, protejand echipamentele care sunt mai sensibile la vibratiile de presiune. Se utilizeaza pe masini de spălat rufe, vopsire, industrie alimentară, sterilizatoare, etc

Reductor presiune PRV41SS pentru presiuni inalte

Reductoarele de presiune din seria ADCA PRV41 cu acțiune directa a pistonului cu arc, cu supape echilibrate de reducere a presiunii, sunt proiectate pentru a fi utilizate pe aer comprimat, apă și alte gaze sau lichide, compatibile cu materialele construcției acestora. Acestea sunt potrivite pentru stațiile de reducere a presiunii la punctul de utilizare pe diferite aplicații industriale.