Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Contoare de apa combinate WCM

Contoare de apa combinate WCM combină performanțele a două contoare complementare și beneficiile date de avantajele celor mai precise contoare de apă.

Contor pentru apa GMDM-I

Contor multijet, cadran uscat, transmisie magnetică, capac rotativ la 360°. Disponibil pentru apă rece (50°C) şi apă caldă (90°C). Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul M-Bus cablat,  modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

Contor pentru apa GSD8-RFM

Contor pentru apa GSD8-RFM este un excelent contor de apă monojet cu turbină, pre-echipat pentru citirea automată de la distanță.

Contor pentru apa WDE-K50

Contor Woltmann orizontal cu inserție detașabilă. Mecanism de citire sigilat, transmisie magnetică. Pre-echipat cu index inductiv pentru instalarea de module de comunicaţie: modul  radio OMS sau generator de impulsuri non-magnetic.

Contor pentru ape netratate TAN-X5

Contor pentru ape netratate TAN-X5 de tip tangențial utilizat pentru irigații, cadran uscat, transmisie magnetică. Potrivit pentru măsurarea apei impure cu sedimente solide. Conform cu normativele ISO 4064 și OIML R49

Debitmetru electromagnetic pentru conducte partial pline

Masoara automat debitul, unde folosește metoda suprafeței de viteză pentru a măsura continuu debitul fluidului în conductele neumplute (cum ar fi conducta de canalizare și conducta de debit mare fără presă de revărsare).

Debitmetru electromagnetic SharpFlow

Debitmetrul electromagnetic SharpFlow este un contor electromagnetic static pentru optimizarea debitului, cu o durata de viata de pana la 12 ani, disponibil atat in versiunea compacta, cat si in versiunea la distanta.

Debitmetru electromagnetic T500

Debitmetrul electromagnetic T500 este in special folosit pentru masurarea apei curate, dar si a apelor menajere uzate. Caracterizat prin acuratete ridicata, debitmetrul are stabilitate de masurare a debitelor in gama de viteze cuprinsa intre 0,1 si 10 m/s in ambele directii.

Debitmetru EPR-1 din PVC cu palete rotative

Debitmetrul tip EPR-1 din PVC cu palete rotative este utilizat pentru măsurarea fluxului de fluide pe instalațiile de conducte din plastic. Produsul este utilizat în industria alimentară, producția de băuturi, produse farmaceutice, produse chimice ...  Se poate monta în toate pozițiile. Precizie de +/- 3%. Ecranul de afișare permite citirea directă a debitului în diferite unități. Meniul configurabil oferă multe funcții: ieșire impuls, 4-20 mA, RS-485, 2 alerte de prag programabile

Debitmetru magneto-inductiv SM6020

Debitmetrul magnetic - inductiv SM6020 a fost special dezvoltat pentru aplicatii igienice in industria alimentara si farmaceutica. Design-ul complet din otel inoxidabil faciliteaza curatarea si indeplineste cerintele 3A Sanitary Standards. Conceptul variabil de conectare cu convertor de semnal unitar confera flexibilitate si simplifica montajul. Cu SM6020 utilizatorii obtin un debitmetru cu un domeniu vast de instalare, economic, definit exact pe cerintele lor.

Debitmetru magneto-inductiv SM9000

Debitmetrul electromagnetic SM9000 poate fi utilizat pentru măsurarea lichidelor din conducte. SM9000 (inox) a fost proiectat pentru aplicații igienice și poate fi utilizat în diferite medii lichide cu proprietăți diferite, cum ar fi vâscozitatea, concentrația și densitatea.

Debitmetru ultrasonic fix

Acest debitmetru fix are o gama larga de aplicare si poate masura lichide ultra-pure, apă potabilă, substanțe chimice, ape uzate brute, apă regenerată, apă de răcire, apă fluvială, efluent vegetal etc.