Afișez toate cele 5 rezultate

Robinet ventil purja VPA

Robinetul ventil purja VPA se utilizeaza in aplicatii industriale in cazane cu abur si au rolul de a purja impuritatile instalatiilor, in vederea prevenirii avariilor.

Robinet ventil purjare continuua VPC

Supapele de control ale seriei VPC Adcatrol sunt special concepute pentru purjarea cazanelor cu abur, pentru a controla concentrația TDS (totalul solidelor dizolvate) în combinație cu un controler TDS (seria BCS) și o sonda (seria SPS- vezi produs). Aceste supape pot fi utilizate și pentru orice aplicație în care sunt prezente căderi de presiune ridicate și debite mici.

Robinet ventil purjare intermitenta VPA26/2

Robinetii ventil purjare intermitenta din seria VPA26/2 au fost special conceputi pentru aplicarea pe cazane de abur, pentru a elimina impuritatile care se stabilesc în mod natural pe fundul cazanului. Aceste supape intermitente funcționează manual sau automat cu control temporizat. Această valva este disponibilă cu un actuator cu diafragmă și/sau cu manetă manuală de operare.

Sonda de conductivitate TDS model SPS-21

Sonda de conductivitate SPS-21 este utilizată pentru a măsura conductivitatea (TDS) apei supraîncălzite a cazanelor sau a condensului. Sonda este utilizată în combinație cu un controler ADCATROL BCS-211 și cu un robinet ventil purjare continuua VPC (vezi produs)

Sonda de conductivitate TDS model SPS-33

Sonda de conductivitate SPS-33 este utilizată pentru a măsura conductivitatea (TDS) apei supraîncălzite a cazanelor sau a condensului. Sonda este utilizată în combinație cu un controler ADCATROL BCS-211 și cu un robinet ventil purjare continuua VPC (vezi produs)