Afișez toate cele 12 rezultate

Robineti cutit corp fonta actionare pneumatica

Robinetii cutit corp fonta actionare pneumatica au o inchidere mai rapida fata de robinetii cutit cu actionare electrica si astfel sunt mai utili in aplicatii in care automatizarea se face cu ajutorul aerului comprimat.

Robineti cutit corp fonta actionare pneumatica si roata de manevra

Robinetii cutit corp fonta actionare pneumatica si roata de manevra sunt in special folositi pentru a permite folosirea rotii de manevra pentru o inchidere normala in cazul lipsei aerului.

Robineti cutit corp fonta cu actionare AUMA IP67

Robinetii cutit corp fonta cu actionare AUMA IP67 sunt in special utilizati pentru asigurarea automatizarii diferitelor instalatii, cum ar fi statiile de epurare sau circuitele tehnice in unitatile de celuloza si hartie.

Robineti cutit corp fonta cu actionare electrica REGADA

Robinetii cutit corp fonta, cu actionare electrica sunt in special folositi in aplicatii de apa uzata sau potabila, precum si in industriile chimica, alimentara sau a pulberilor. Cutitul cu actionare electrica si unidirectionala poate fi integrat in diverse sisteme de automatizare.

Robineti cutit corp fonta etansare Metal-Metal

Robinetii cutit corp fonta etansare Metal-Metal sunt in special utilizati in aplicatii in care fluidul vehiculat este abraziv, sau temperatura acestuia este ridicata.

Robineti cutit corp fonta etansare NBR

Robineti cutit corp fonta etansare NBR asigura o inchidere ON/OFF si sunt in special utilizati pentru pulberi si fluide precum apa sau apa industriala, dar si in industria celulozei si cea agroalimentara.

Robineti cutit corp fonta inchidere bidirectionala

Robinetii cutit corp fonta inchidere bidirectionala sunt in special folositi in aplicatii in industria alimentara sau instalatiile de tratare apa.

Robineti cutit corp inox actionare pneumatica

Robinetii cutit corp inox actionare pneumatica sunt in special utilizati in instalatiile in care exista un mediu coroziv sau unde fluidul vehiculat este unul alimentar sau acid.

Robineti cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra

Robinetii cutit corp inox actionare pneumatica si roata de manevra sunt in special folositi pentru asigurarea inchiderii normale in cazul lipsei aerului, cu ajutorul actionarii pneumatice si a rotii de rezerva.

Robineti cutit corp inox cu actionare AUMA IP67

Robinetii cutit corp inox cu actionare AUMA IP67 sunt in special utilizati pentru automatizarea diferitelor circuite din industria chimica si alimentara.

Robineti cutit corp inox cu actionare electrica

Robinetii cutit corp inox, cu actionare electrica sunt in special utilizati in aplicatii de apa uzata sau potabila, precum si in industria chimica, alimentara si a pulberilor. Cu o rezistenta mare la medii corozive, robinetii rezista la temperaturii de maxim +200°C.

Robineti cutit corp inox etansare EPDM

Robinetii cutit corp inox etansare EPDM sunt in special utilizati in industria alimentara sau cea chimica.