Indicatoare de nivel

 • Indicatoare nivel alama L135

  Indicatoarele nivel alama L135 se utilizeaza in special in instalatii unde se doreste vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor si se recomanda a se folosi cu apa sau alte fluide non-agresive care sunt compatibile cu materialele de executie.

 • Indicatoare nivel alama L138

  Indicatoarele nivel alama L138 se utilizeaza in special pentru vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor, sunt prevazute cu dop de golire si se recomanda a se folosi cu apa sau alte fluide non-agresive curate, aflate la o presiune joasa.

 • Indicatoare nivel inox

  Indicatoarele nivel inox se utilizeaza in special pentru vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor, in industria alimentara sau in medii care vehiculeaza fluide corozive.

 • Indicatoare nivel magnetice

  Indicatoarele nivel magnetice se utilizeaza in special pentru vizualizarea instantanee a nivelului fluidului dintr-un rezervor. Constructia acestora permite folosirea lor in instalatii care vehiculeaza fluide alimentare, chimice si petrochimice, precum si produse corozive sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Call Now Button