Afișez toate cele 4 rezultate

Indicatoare nivel alama L135

Indicatoarele nivel alama L135 se utilizeaza in special in instalatii unde se doreste vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor si se recomanda a se folosi cu apa sau alte fluide non-agresive care sunt compatibile cu materialele de executie.

Indicatoare nivel alama L138

Indicatoarele nivel alama L138 se utilizeaza in special pentru vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor, sunt prevazute cu dop de golire si se recomanda a se folosi cu apa sau alte fluide non-agresive curate, aflate la o presiune joasa.

Indicatoare nivel inox

Indicatoarele nivel inox se utilizeaza in special pentru vizualizarea nivelului fluidului dintr-un rezervor, in industria alimentara sau in medii care vehiculeaza fluide corozive.

Indicatoare nivel magnetice

Indicatoarele nivel magnetice se utilizeaza in special pentru vizualizarea instantanee a nivelului fluidului dintr-un rezervor. Constructia acestora permite folosirea lor in instalatii care vehiculeaza fluide alimentare, chimice si petrochimice, precum si produse corozive sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.