Afișez toate cele 9 rezultate

Robinet sfera cu actionare electrica pentru reglaj V-PORT

Este un robinet conceput pentru controlul debitului, presiunii și temperaturii în rețelele de fluide industriale.

Robinet sfera cu actionare electrica, optiune FAILSAFE

Robineti sfera cu actionare electrica PN16 sunt robineti alama cu actionari electrice compacte, cu optiunea de siguranta FAILSAFE.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, abur, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si se pot separa in 3 corpuri pentru accesul usor la sfera si etansarile acestora.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare electrica NA se utilizeaza in circuitele industriale unde se vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, dispun de indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti sfera corp alama cu actionare electrica

Robinetii sfera corp alama cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile de termoficare, care vehiculeaza apa calda sau rece, precum si in aplicatii casnice si industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti sfera corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in aplicatii care vehiculeaza apa rece sau calda, fluide corozive sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti sfera corp otel cu actionare electrica pentru uleiuri si gaze

Robinetii sfera corp otel cu actionare electrica pentru uleiuri si gaze se utilizeaza in instalatiile industriale care vehiculeaza uleiuri si gaze, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti sfera cu actionare electrica LYVA PN10

Robineti sfera cu actionare electrica PN10 sunt robineti alama sau inox cu actionari electrice compacte ce asigura o inchidere on/off a circuitelor de apa sau agent termic. Robinetii au certificat ACS pentru apa potabila.

Robineti sfera wafer corp inox cu actionare electrica

Robinetii sfera wafer corp inox cu actionare electrica se utilizeaza in aplicatii care vehiculeaza apa rece sau calda sau fluide corozive, in industria alimentara, chimica sau alimentari cu apa.