Afișez toate cele 3 rezultate

Robinet de inalta puritate cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese aseptice si de mare puritate. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Robinet sfera trunnion

Robinetul sfera trunnion este un robinet cu un sfert de tură care folosește o bilă goală, perforată și fixă ​​/ susținută pentru a controla fluxul prin ea. Avantajele designului robinetului trunnion este: cuplul mai mic , ușurința în funcționare, uzura minimă a scaunelor (izolarea tijei / bilelor previne încărcarea laterală și uzura scaunelor din aval, îmbunătățind performanța și durata de viață), performanța superioară de etanșare atât la presiune ridicată, cât și la presiune scăzută . Aplicatii: Petrol și gaze, Chimie și petrochimie, Industria hârtiei, Energie, Produse alimentare și farmaceutice, Sectorul naval, Rezervoare și terminale de depozitare miniere, Gestionarea deșeurilor, Transportul fluidelor speciale