Afișez toate cele 8 rezultate

Robinet sfera cu 3 piese cu actionare pneumatica V-SHAPE

Acest tip de robinet este conceput pentru controlul rețelelor de fluid in mediile industriale.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica pentru abur se utilizeaza pentru obturarea fluidelor la temperaturi ridicate, in instalatii care vehiculeaza abur saturat.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor si pot fi actionati pneumatic cu efect simplu sau dublu.

Robineti sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 piese corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide unde exista sursa de aer comprimat.

Robineti sfera corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile de termoficare si care vehiculeaza apa rece, in aplicatiile casnice si industriale, asigurand functia de ON/OFF a circuitelor.

Robineti sfera corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatii industriale, in industria chimica, farmaceutica sau petrochimica, precum si in instalatii care vehiculeaza abur, aer comprimat sau fluide termice.

Robineti sfera corp otel cu actionare pneumatica pentru uleiuri si gaze

Robinetii sfera corp otel cu actionare pneumatica pentru uleiuri si gaze se utilizeaza in instalatiile unde exista risc de explozie si foc ridicat si pot fi echipati cu actionare pneumatica cu simplu sau dublu efect.

Robineti sfera wafer corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera wafer corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatiile industriale, pentru reducerea automata a fluidelor de presiune mica si medie si sunt in conformitate cu standardul ISO 5211.