Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Robineti fluture cu actionare electrica etansare EPDM

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda si in care este nevoie de actionare de la distanta.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare FKM

Robinetii fluture cu ationare electrica etansare FKM se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza hidrocarburi, glicerina, biogaz si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture cu actionare electrica etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatii de incalzire, in industria frigorifica sau petrochimica si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru apa potabila

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru apa potabila s utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa potabila, dar si in cele de climatizare sau incendiu si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica pentru gaz

Robinetii fluture cu actionare electrica pentru gaz se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, hidrocarburi, gaze naturale sau glicol si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare electrica total inox

Robinetii fluture cu actionare electrica total inox se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate si sunt echipati cu indicator de pozitie si grad de protectie IP65 sau IP67.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare EPDM

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare EPDM se utilizeaza in instalatii industriale, de incendiu sau termoficare si pot veni insotiti si de certificat pentru apa potabila.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare METAL-METAL

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare METAL-METAL se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fum sau pudre cu temperaturi ridicate si pot fi actionate cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare NBR

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare NBR se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza aer comprimat, uleiuri, gaze naturale, glicol, sau alte substante care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza lichide corozive, abur de joasa presiune si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE-graphite

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare PTFE-graphite se utilizeaza in instalatiile din industria frigorifica, petrochimica, pentru incalzirea urbana sau geotermie si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.

Robineti fluture cu actionare pneumatica etansare silicon

Robinetii fluture cu actionare pneumatica etansare Silicon se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, aer sau gaze inerte si pot fi actionati cu simplu sau dublu efect, cu posibilitatea de a fi normal inchisi sau normal deschisi.