Afișez toate cele 7 rezultate

Actionare pneumatica APINOX -simplu / dublu efect

APi - Actionare pneumatica inox destinata motorizarii robinetelor fluture sau robinetelor sfera, disponibile in 2 variante: dublu efect sau simplu efect. In cazul vanelor echipate cu actionare pneumatica simplu efect acestea pot fi dupa preferinta normal inchis sau normal deschis.

Actionare pneumatica cu dublu efect ADA

Actionarea pneumatica cu dublu efect ADA are functie ON/OFF si se monteaza pe robineti sfera sau fluture, pentru a asigura inchiderea circuitelor.

Actionare pneumatica cu dublu efect AP

Actionarea pneumatica cu dublu efect AP are functie ON/OFF si se monteaza pe robineti sfera sau fluture, pentru a asigura inchiderea circuitelor, cu dublu efect pneumatic.

Actionare pneumatica cu reglaj

Actionarea pneumatica cu reglaj permite reglajul extern de opriri, cu dublu sau simplu efect, cu ajutorul unui surub din inox cu +/-5°.

Actionare pneumatica cu revenire cu arc APS

Actionarea pneumatica cu revenire cu arc APS asigura functia de normal inchis sau normal deschis prin alimentarea cu aer la deschis si revenirea in pozitia initiala la inchis, prin intermediul unui resort.

Actionare pneumatica cu revenire cu arc ASR

Actionarea pneumatica cu revenire cu arc ASR asigura functia de normal inchis sau normal deschis prin alimentarea cu aer la deschis si revenirea in pozitia initiala la inchis, prin intermediul unui resort.

Acționare pneumatică El-O-Matic PD/PE

EL-O-Matic este un actuator cu cremalieră și pinion, disponibil în 13 dimensiuni ca modele cu retur de arc sau cu acțiune dublă. Designul "Fit & Forget" al actuatorului oferă performanța optimă pentru o gamă largă de aplicații de supape cu viraj de un sfert. Seria F EL-O-matic este acoperită cu pulbere și are un design special de aluminiu rezistent la coroziune și elemente de fixare din oțel inoxidabil, rezultând un design durabil de lungă durată.