Afișez toate cele 3 rezultate

Robineti fluture Inoxpa 4800

Robinetii fluture Inoxpa, fie actionati manual sau automat, pot fi utilizati in majoritatea aplicatiilor de produse lichide din industria alimentara, farmaceutica si chimica.

Robineti fluture Inoxpa 4900

Robinetii fluture Inoxpa de tip sandwich, fie actionati manual sau automat, pot fi utilizati in majoritatea aplicatiilor de produse lichide din industria alimentara, farmaceutica si chimica. Designul permite instalarea sau demontarea usoara a robinetului fara separarea tevilor.

Robineti fluture Inoxpa cu etansare dubla

Robinetii fluture Inoxpa cu etansare dubla pot fi utilizati în majoritatea aplicatiilor de produse lichide din industria alimentară, farmaceutică și chimică. Robinetul LBV ofera o separare usoara si sigura a produselor si impiedica amestecarea accidentala in cazul defectarii garniturii. Cele mai obisnuite aplicatii sunt acelea care necesita o separare sigura intre produs si solutiile CIP intr-un singur punct sau la sfarsitul unui colector (de exemplu returnarea CIP) sau introducerea unei solutii CIP intr-un rezervor printr-un cap de spalare).