Afișez toate cele 10 rezultate

Robineti sertar cauciucat

Robinetii sertar cauciucat sunt folositi in special in aplicatii cu apa si alte fluide neutre si au sertarul acoperit prin vulcanizare cu EPDM.

Robineti sertar cu actionare electrica Auma

Robinetii sertar cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa si in retelele de termoficare, unde se cere automatizarea aplicatiilor.

Robineti sertar cu actionare electrica Regada

Robinetii sertar cu actionare electrica se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa si in retelele de termoficare, unde se cere automatizarea aplicatiilor.

Robineti sertar fonta

Robinetii sertar fonta sunt in special folositi in aplicatii cu apa si alte fluide neutre pana la temperaturi de pana la 90°C.

Robineti sertar montaj ingropat

Robinetii sertar montaj ingropat se utilizeaza in special in instalatiile pentru distribuirea apei reci sau calde si detin certificate WRAS, PZH si ACS pentru apa potabila.

Robineti sertar otel forjat filet

Robinetii sertar otel forjat filet sunt in special utilizati in aplicatii in care presiunile si temperaturile sunt ridicate. Sunt compatibili cu fluide petroliere, dar si apa supraincalzita sau abur.

Robineti sertar otel forjat flansa

Robinetii sertar otel forjat flansa sunt in special folositi in instalatii care vehiculeza fluide cu presiuni si temperaturi ridicate. Sunt potriviti pentru instalatii care folosesc apa supraincalzita, abur sau produse petroliere.

Robineti sertar otel presiuni mari

Robinetii sertar otel presiuni mari sunt in special utilizati in instalatiile de abur si termice, dar si in cele chimice si petrochimice. Acestia asigura separarea anumitor portiuni ale instalatiilor si realizeaza o inchidere ON/OFF.

Robineti sertar total inox filet

Robinetii sertar total inox filet sunt in special folositi in aplicatii unde se cere ca materialul constructiv sa fie inox. Inoxul se adapteaza mai bine anumitor conditii tehnice, fluide sau atmosfere in care sunt montati.

Robineti sertar total inox flansa

Robinetii sertar total inox flansa sunt in special utilizati in instalatiile de abur si termice, dar si in cele chimice si petrochimice. Acestia asigura separarea anumitor portiuni ale instalatiilor sau a echipamentelor si realizeaza o inchidere ON/OFF.