Accesorii pentru conducte

 • Filtru abur culinar ISC16

  Filtrele de înaltă eficiență ISC16 sunt utilizate pentru a elimina particulele contaminate din gaze precum aburul și aerul comprimat.
  Construcția optimizată a acestor unități oferă o presiune diferențială scăzută la debite ridicate.
  Toate marimile contin 2 valve incorporate. Până la 3″/DN 80 li se alătură  fitingurile din industria alimentară conform DIN 11851, iar dimensiunile mai mari (de la DN 100 până pe DN 200) sunt cu flanșe plate fixate cu șuruburi și piulițe.
  Elementele de filtrare (înlocuibile) sunt realizate din oțel inoxidabil austenitic sinterizat.

 • Filtru abur igienic ISH10I

  Filtrele de înaltă eficiență ISH10I sunt utilizate pentru a elimina particulele contaminate din gaze precum aburul și aerul comprimat.
  Construcția optimizată a acestor unități oferă o presiune diferențială scăzută la debite ridicate.
  Toate marimile disponibile au 2 valve incorporate si sunt insotite de cleme- ferule (clamp ferrule) sanitare conform DIN 32676 Seria A.
  Elementele de filtrare (înlocuibile) sunt realizate din oțel inoxidabil austenitic sinterizat.

 • Ruptor de vid VB16C

  Ruptoarele de vid VB16C sunt dispozitive simple și fiabile care “rup” automat o cantitate de vid nedorită, restabilind presiunea atmosferică. Acest dispozitiv este potrivit în special pentru unități încălzite cu abur (de volum mic și mediu), precum schimbătoare de căldură, spirale de incalzire, calorifere, cazane de abur etc.

 • Valva de control sanitara SRT10

  Valva de control sanitara SRT10 (cu disc) din oțel inoxidabil are un design compact și este special concepută pentru utilizarea cu abur curat, condensat la cald și alte aplicații fluid de proces.
  Acestea sunt recomandate în special pentru aplicații de înaltă puritate.

 • Vizor de circulatie sanitar SWS

  Vizoarele de circulatie sanitari SWS sunt concepuți să monitorizeze fluxul de lichid în orice direcție.
  Vizoarele de circulatie (sau indicatoarele de curgere) sunt de obicei folosite pentru a detecta fie prezența, fie absența fluxului de lichid, turbulențe, culoare etc. Acestea sunt recomandate pentru aplicații de înaltă puritate.

Call Now Button