Afișez toate cele 5 rezultate

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA - acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA - acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice stare de proces. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robinet ventil 3 cai cu actionare pneumatica PV403

Supapele de control PV403  au trei căi pentru serviciul de amestecare. Actuatorul pneumatic PA este format din o diafragma de cauciuc și multi-arcuri. Acțiunea sa poate fi DA – acțiune directă (aer pentru a închide) sau RA – acțiune inversă (aer pentru a deschide). Supapele V403 au fost proiectate pentru a asigura un control precis în orice conditii de procesare. Gama larga de utilizare permite utilizarea acestora cu cele mai frecvente fluide de proces cum ar fi apa, apa supraîncălzită, uleiul diathermic, aburul, aerul, gazul și alte fluide necorozive.

Robineti sfera 3 cai corp alama cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp alama cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda sau alte fluide care sunt compatibile si unde exista o sursa de aer comprimat pentru alimentarea actionarii. Acestia asigura un amestec intre doua fluide sau devierea unui fluid pe un circuit al instalatiei.

Robineti sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp inox cu actionare pneumatica se utilizeaza pentru amestecul sau distributia fluidelor industriale si sunt in conformitate cu standardul ISO 5211.

Robineti sfera 3 cai corp otel cu actionare pneumatica

Robinetii sfera 3 cai corp otel cu actionare pneumatica se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa, apa calda, sau alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie si unde exista o sursa de aer comprimat pentru alimentarea actionarii.