Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Robinet de inalta puritate cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese aseptice si de mare puritate. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Robinet sanitar cu sfera (3 piese)

Robinetii cu sfera M3H formati din 3 piese sunt supape de izolare concepute pentru utilizarea cu abur curat, condens și alte gaze și lichide utilizate în procese de mare puritate și aseptice. Supapa nu este proiectată ca supapă de comandă și trebuie utilizată numai ca supapă de izolare, complet deschisă sau complet închisă. Produsul este conceput în principal pentru industria farmaceutică, biotehnologică, semiconductori, cosmetica, produse chimice fine, alimente și băuturi.

Robinet sfera 3 piese pentru reglaj V-PORT

Acest tip de robinet este dedicat liniilor de oprire automată a fluidelor industriale de până la 137 bari.

Robinet sfera trunnion

Robinetul sfera trunnion este un robinet cu un sfert de tură care folosește o bilă goală, perforată și fixă ​​/ susținută pentru a controla fluxul prin ea. Avantajele designului robinetului trunnion este: cuplul mai mic , ușurința în funcționare, uzura minimă a scaunelor (izolarea tijei / bilelor previne încărcarea laterală și uzura scaunelor din aval, îmbunătățind performanța și durata de viață), performanța superioară de etanșare atât la presiune ridicată, cât și la presiune scăzută . Aplicatii: Petrol și gaze, Chimie și petrochimie, Industria hârtiei, Energie, Produse alimentare și farmaceutice, Sectorul naval, Rezervoare și terminale de depozitare miniere, Gestionarea deșeurilor, Transportul fluidelor speciale

Robineti sfera 3 piese corp otel PN140

Robinetii sfera 3 piese corp otel PN140 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza apa supraincalzita, abur, uleiuri, motorina sau alte fluide tehnice in industriile chimica sau petrochimica, sau unde exista pericol de explozie sau foc.

Robineti sfera 3 piese corp otel PN40

Robinetii sfera 3 piese corp otel PN40 se utilizeaza in instalatiile industriale care vehiculeaza apa rece sau calda, precum si alte fluide care sunt compatibile cu materialele de executie.

Robineti sfera 3 piese corp otel PN40 prindere ISO 5211

Robinetii sfera 3 piese corp otel PN40 prindere ISO 5211 utilizeaza in instalatii pentru abur si presiuni si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric, avand suport de prindere pentru actionari in conformitate cu ISO 5211.

Robineti sfera 3 piese corp otel prindere ISO 5211

Robinetii sfera 3 piese corp otel prindere se utilizeaza in instalatii in care fluidele vehiculate ating temperaturi ridicate si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric, avand suport de prindere pentru actionari in conformitate cu ISO 5211.

Robineti sfera corp alama pentru oxigen

Robinetii sfera corp alama pentru oxigen se utilizeaza in special in aplicatii cu oxigen si asigura trecere totala, degresata.

Robineti sfera corp alama PN50

Robinetii sfera corp alama PN50 se utilizeaza in instalatii de apa rece si termoficare, atat in aplicatii tehnice, cat si industriale.

Robineti sfera corp inox pentru oxigen

Robinetii sfera corp inox pentru oxigen se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza oxigen pentru a asigura circulatia corespunzatoare a acestuia.