Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Clapete de sens otel flansa ANSI 150

Clapetele de sens otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in special in instalatii industriale unde temperaturile de lucru ajung pana la +425°C.

Clapete de sens otel flansa ANSI 300

Clapetele de sens ANSI 300 se utilizeaza in special in instalatii industriale pentru asigurarea unei curgeri a fluidului numai in sensul dorit de fluxul tehnologic.

Clapete de sens otel flansa ANSI 600

Clapetele de sens ANSI 600 se utilizeaza in special in instalatii care vehiculeaza apa, abur, gaze sau alte fluide neagresive si se pot instala orizontal sau vertical.

Filtre Y ANSI 150

Filtrele Y ANSI 150 se utilizeaza in instalatii pentru protectia impotriva impuritatilor pentru asigurarea unei functionari optime a procesului tehnologic.

Filtre Y inox flansa ANSI 300

Filtrele Y inox flansa ANSI 300 se utilizeaza pentru protectia instalatiilor si a echipamentelor impotriva impuritatilor si a altor corpuri straine ce ar putea deteriora echipamentele.

Robineti sertar otel flansa ANSI 150

Robinetii sertar otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatiile din industria petrochimica si asigura manevrarea in siguranta a fluidelor vehiculate.

Robineti sertar otel flansa ANSI 300

Robinetii sertar otel flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa, gaz, in industria chimica si petrochimica.

Robineti sertar otel flansa ANSI 600

Robinetii sertar otel flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza apa, gaz, in industria chimica si petrochimica.

Robineti sfera inox flansa ANSI 150

Robinetii sfera inox flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatii unde se solicita robineti cu conexiuni conform normei ANSI si pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic si elect

Robineti Sfera Inox Flansa ANSI 150 pentru Temperaturi Ridicate

Robinetii sfera inox flansa ANSI 150 Temperaturi ridicate se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti sfera inox flansa ANSI 300

Robinetii sfera inox flansa ANSI 300 se utilizeaza in instalatiile care vehiculeaza fluide cu temperaturi joase de pana la -50°C si maxime de pana la +250°C, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu.

Robineti sfera otel flansa ANSI 150

Robinetii sfera otel flansa ANSI 150 se utilizeaza in instalatii care vehiculeaza fluide cu temperaturi ridicate, unde se cer astfel de robineti pentru a elimina riscul de explozie sau incendiu. Acestia pot fi actionati atat manual, cat si pneumatic sau electric.